Въже в интериора? Защо не! » eMODNO у дома

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Артистичните и смели натури, които обичат модата във всичките й превъплъщения, не се страхуват да залагат на нестандартни решения и в обзавеждането. Сигурни сме, че ВИЕ – нашите читатели, сте точно от този тип хора!

По тази причина днес сме ви подготвили страхотна селекция от вдъхновяващи решения за интериора. Всички те са подчинени на декорациите с дебело въже или канап. Този материал предлага толкова възможности за ефектни интериорни детайли, че може да го използвате по най-различен начин.

Интересен ефект се получава, като декорирате пердетата със сезал или ги прикрепите към корниза. А може и да потърсите такива направени изцяло от въже!

„Облечете” с въже стойката на винтидж лампиони, стари вази, саксии, панери, бутилки, рамки на огледала, картини или снимки. Към някои от предметите е необходимо само да омотаете въжето, но за други ще трябва да използвате лепило или силиконов пистолет.

Този тип стилистика много отива на летни къщи или обзавеждане, при което преобладават дървени мебели и естествени материали, а също така и интериор в по-топла гама.

Чрез тези интересни решения ще дадете още живот на непотребните вещи. От нас идеите, от вас инициативата и смелостта да експериментирате!

Автор: Делица Цонева