Топ цени за газов и метанов инжекцион от 695 лв., газови уредби от 380 лв.

5
Добави коментар
banko.stoianov
banko.stoianov

 Специалистите на сервиза са профилирани, с богат и дългогодишен опит в монтажа, инсталирането и настройването на газови, и метанови инжекциони, както и на стандартни газови уредби. Системите, които предлагаме са на най-конкурентни цени и подходящи за двигатели от 3 до 12 цилиндъра включително, турбо, би-турбо, компресори или директно впръскване. Работи се с почти всички видове газови китове и компоненти на пазара, като са подбрани най-качествените от тях. Целта при всеки монтаж е да се постигне максимално функционално и скрито разположение на компонентите, като същевременно да са окомплектовани най-подходящите такива за дадената марка и модел автомобил. Монтирали сме китове на едни от най-мощните автомобили в страната, като някои от тях можете да видите в галерията ни ТУК.

Адрес: ул. „Никола Крушкин-Чолака“ 2, София

Тел.: 0877 087164; 0886 543168; 0877 987387 (Глобул)

ВНИМАНИЕ:  Сервиз Powergas вече не се намира на адрес ул.“Антим I“ 2А. Там има друг газ сервиз, където могат да злоупотребят, като извършват различни услуги от наше име и ви таксуват за ремонти на коли в гаранция (които са безплатни при нас)

   АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ: 

 • При плащане изцяло в брой получавате 5% допълнителна отстъпка за всички системи

 • Газов инжекцион VEGA 4 цилиндъра (Български компютър и софтуер, италианска рейка, италиански изпарител и клапан) – стандартна цена 810 лв. ПРОМО ЦЕНА 695 лв. (за конкретният кит не важи допълнителната 5% отстъпка за плащане в брой)

 • ROMANO-ECO 4 цилиндъра (Италиански компютър и софтуер, италианска рейка, изпарител и клапан) – стандартна цена 1200 лева. ПРОМО ЦЕНА 1050 лв.

 • ROMANO-Antonio OBDII 4 цилиндъра (Италиански компютър и софтуер, италианска рейка, изпарител и клапан) – стандартна цена 1500 лв. ПРОМО ЦЕНА 1350 лв. Гаранция 5 години или 150 000 км. + бонус тороидална бутилка и скрито зарядно при капачката за бензин

  • Lovato 4 цилиндъра (Италианска система – компютър/софтуер – Lovato, изпарител Lovato, рейка – Lovato) – цена 1100 лв. с 5 години гаранция !!!

  • Lovato 4 цилиндъра (Италианска система – компютър/софтуер – Lovato, изпарител Lovato, рейка – Lovato) – стандартна цена 1100 лв. ПРОМО ЦЕНА 990 лв.

   • Промоционални условия на JETCREDIT и UNICREDIT CONSUMER FINANCING в обектите на Powergas: 

О% лихви, О% такси, О% ГПР !!! 

     

Само при нас можете да кандидатствате за предварително одобрение на лизинг към “Уникредит” АД  онлайн: 

 

 • Сервиза предлага висококвалифициран монтаж и диагностика на най-съвременните газови и метанови инжекциони (ROMANO, BARDOLINI, LOVATO, LANDIRENZO, LANDI, FOBOS, CARGAS, VEGA), както и на конвенционални (стандартни) автогазови уредби (LANDIRENZO, BRC, LOVATO, MIMGAS). Също така е възможен и монтаж на системи при автомобили с директно впръскване (директна инжекция). Стандартното време за монтаж е 1 работен ден, като при по-специфичните монтажи срока се определя индивидуално.

• За съответните системи монтирани при нас гаранционното обслужване е до 5 години или 150 000 км. Едновременно с това предлагаме коректно извънгаранционно обслужване и поддръжка, ремонтни дейности по газови и метанови уредби от упоменатите модели, които са монтирани в други сервизи, възможност за отремонтиране на други механични и електрически проблеми по автомобила с цел осигуряване безпроблемна работа на автомобила на газ.

• Наред с качественият монтаж на дадена газова система и подходящият избор на компоненти, основен фактор за надеждна и безпроблемна експлоатация на монтираните системи е прецизната настройка и донастройка на автомобила, която осигуряваме. При по-специфични модели автомобили, опитните ни диагностици извършват такива и по време на движение на превозното средство, което е рядка практика при другите сервизи, но даваща отлични крайни резултати.

• Клиентите желаещи лизингово изплащане на газовите системи или други авторемонтни дейности и части могат да разчитат на оптимален избор от лизингови схеми и кредитори (Уникредит Булбанк, Ти Би Ай Кредит и Джет Кредит), бързо кандидатстване и одобрение в рамките на 15-20 минути само с лична карта, както и възможност за предварително одобрение по телефона в рамките на 5 минути без попълване на предварителни документи.

• За всички монтирани системи се предоставят всички необходими документи и сертификати за качество, съответствие с европейските стандарти и преминати тестове.

Основни предимства на газовите инжекционни системи:

Икономично шофиране – цената на литър на природния газ е с около 50% по-ниска от тази на бензина, като при газовите инжекциони разхода на автомобила се увеличава с не повече от 10%. При автомобил със среден разход бензин 10л. / 100 км., пробега ще струва 23.40 лв. / 100км. На газ разхода ще бъде около 11л. / 100 км., което означава, че пробега ще струва 10.89 лв. / 100 км. При цена на бензин А98 – 2.34 лв. и газ – 0.99 лв. Това означава, че рентабилността при шофиране на газ е с над 50% по-висока от тази на бензин. На 10000 км. спестявате 1251 лв., като за пробег от 6000 до 7000 км. се компенсира цената с монтажа на газово инжекционни системи от среден до висок клас включително.

Безопасност на газовите системи – съвременните газови системи предлагат ниво на безопасност надвишаващо дори това на бензиновите. Задължителните за монтаж Евро нивомери с 5 степенна защита предлагат всички възможни защити от изтичане на газ и възпламеняване, като осигуряват абсолютна безопасност дори при тежки пътни инциденти. Също така бутилките се тестват при налягане от над 6 пъти по-високо от работното.

Автомобил, работещ на две горивни системи едновременно – това Ви дава предимство при избора на режим на шофиране и опция за продължаване движението на автомобила при възникнала повреда при работата на едната от тях.

Екологичност – отсъствието на сяра и олово (което спомага и за предпазване от дефектиране на катализатора и ламбда сондата), както и ниските емисии на азотни окиси, токсини и фини частици, които се отделят при горене на традиционните горива, превръщат пропан-бутана в един от най-екологичните източници на енергия. Също така при горенето му се отделя с около 20% по-малко въглероден двуокис.

Оптимален работен режим на автомобила – предлаганите газови инжекциони от последно поколение са със съвременна електроника, позволяваща точни настройки и прецизно дозиране на горивната смес. Това способства за запазване оптималната работа на двигателя, като мощността се запазва с незначителна промяна – под 3-5 %. Изцяло липсват недостатъците на по-старите конвенционални газови системи като гърмене, прекъсване, промяна на обороти, загуба на мощност, висок разход, миризма на газ и др.

+ бонус тороидална бутилка и скрито зарядно при капачката на бензина