10-те най-популярни родни телевизионни кулинари

42
Добави коментар
Vkusi.me
Vkusi.me

Tweet

Pin It

Когато през 1996 година Ути Бъчваров започна да готви в ефира на Националната телевизия, той много бързо се превърна в истинска звезда и абсолютен любимец на дамите. Всички домакини следяха стриктно изявите му и внимателно си записваха всяка рецепта, която той предлагаше. И причините бяха две – от една страна тоталният монопол на БНТ по онова време, но пък от друга безспорния чар и кулинарен талант на актьора-кулинар. По-късно с появата на частната телевизия в родния ефир в телевизионната кухня постепенно започнаха да влизат нови и нови герои, за да стигнем до днес, когато май вече няма канал, с претенции за политематичност, който да не е наместил из програмата си кулинарно предаване.

С един или двама готвачи, във вид на риалити шоу („Lord of The Chefs“ и „Черешката на тортата“) или като рубрика в женско предаване, факт е, че подобни предавания изключително удобно са се настанили в родния телевизионен ефир. И тъй като интересът на зрителите е огромен, а любителите кулинари като че ли всеки ден се увеличават, от известно време се сдобихме с не един, а цели два 24-часови кулинарни канала – Фиеста ТВ и 24Kitchen, които 7 дни в седмицата предлагат всевъзможни изкушения на всички пред екрана.

Днес сайтът „10-те най“ събра на едно място най-популярните лица от родните кулинарни предавания. Хората, които готвят вкусно, разказват интересно и разполагат със завидно количество оригинални рецепти… Хората, които винаги да готови да разкрият на зрителите си по някоя тайна хитринка от кухнята. 10-те най-популярни родни телевизионни кулинари вижте тук>>.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It