Джаро и Иво Андонов се завръщат в 4-ия сезон на „Под прикритие”

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Култовият герой от „Под прикритие” Джаро е жив и ще се завърне в новия сезон на сериала. Вече са започнали снимките на криминалната сага, в която освен познатите ни герои ще се изявят и много други български и чуждестранни актьори.

„Джаро е жив и ще се завърне по море. От къде точно зрителите ще разберат съвсем скоро”, сподели продуцентът Димитър Митовски, разкривайки, че снимките на началните епизоди ще бъдат заснети на яхтеното пристанище в Свети Влас, пише „24 часа”.

Героят на Захари Бахаров Иво Андонов също е оцелял след престрелката. Продуцентите обещават още по-вълнуващи сюжети и много напрежение в новия сезон, в който участие ще вземат куп нови български и чуждестранни актьори, а част от кадрите ще бъдат заснети зад граница. В четвъртия сезон на „Под прикритие” ще се завърне и дъщерята на Джаро Ния Тундажрова. Коя обаче ще бъде актрисата, на която ще бъде поверена тази роля остава загадка. Почти сигурно е, че няма да бъде нито Бориса Тютюнджиева, нито Николета Лозанова, каквито слухове се появиха в публичното пространство.

Очакванията са че дебютът на „Под прикритие 4” ще бъде в края на годината.