Азис: Нямам нищо общо с развода на Николета и Валери

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Никога няма да разберете истината за мъжете в моя живот

Когато се захващах с професията на певец, никога не съм мислил, че ще служа за пример. Аз също никога не съм взимал пример от моите кумири. Ексцентричността трябва да бъде прощавана на певците.

Това каза в предаването ДикOff по Нова телевизия
Азис

Васил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София … към профила
. Той помоли водещият Сашо Диков да се обръща към него с Васко. Не ме интересува мнението на хорските деца за мен. Моят образ е като всички останали неща, които виждаме по телевизията. Като гледаме екшън филми, ставаме ли крадци на коли примерно, попита риторично Азис. Напоследък взех да се харесвам без грим, но това е временно при мен. Не знам още колко време ще изкарам така. Може сега някое дете да попита: Татко, защо този чичко е толкова черен? Няма угодия на никого. Най-ценното за мен е детето. То беше направено с много любов, разкри певецът.

За полови актове не ми се говори. Май, че ми мина времето за тези разговори. Ако ще с 300 000 жени да преспа, аз пак ще бъда това, което съм. Не искам да говоря как е заченато детето ми, настоя Азис. Много е глупаво да си мислиш, че само жените се възхищават на голям полов член. Мъжете са много по-суетни на тази тема. Не искам да говоря на тази тема, но аз повече не мога да им дам, категоричен беше той. Много мразя да говоря за пари. Да. Снимах се за гей списание в Гърция. Надявам се снимките да харесат на всички гейове по света.

Сашо Диков не спря да задава въпроси на тема секс, пластична операция на половия член, хомосексуални контакти. Сашо, не ми се говори за това, опита се да обясни Азис. Е, за какво да се говорим, попита водещият. На кого му пука за музиката. Хората се интересуват само от тези неща, за които те питам, аргументира се Диков. Нямам нищо общо с развода на
Николета Лозанова

Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в … към профила
и
Валери Божинов

Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на … към профила
, закле се Азис. В момента не пея и си почивам. Уморих се. Изведнъж поисках да спря всичко. Концерти, участия, телевизии. Всичко. Уморих се да не зная къде ще преспиш, кога ще се прибереш, дали ще се прибереш жив. В момента обикалям и пътувам много по целия свят, обясни чалга звездата.

Сашо Диков продължи да настоява с въпросите за сексуалната ориентация на Азис. Не искам да говоря за това Сашо. Никога няма да се разбере истината за мъжете в моя живот. Няма да кажа с кого правя. Всички хора са бисексуални, завърши певецът.

Автор:

Филип Епитропов

Разпечатай
Изпрати