Вижте Лили Иванова отблизо! (СНИМКИ)

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Примата на българската естрада Лили Иванова загуби битката със старостта. Нито пластичните операции, нито скъпата козметика са в състояние да заличат следите на времето.

„Всеки ден” разпространи шокиращ кадър, на който личат всички бръчки по лицето на Лили Иванова. Снимката е правена на едно от последните й участия и за всички е ясно – под тоновете грим и младежкото облекло се крие една обикновена баба, която отказва да приеме годините.

Само преди няколко дни известни пластични хирурзи разкриха, че Лили Иванова е искала да се подложи на нова операция, която да заличи въпросните бръчки. Лекарите обаче били категорични – рискът при такава интервенция е прекалено голям. „При тези операции се използват упойки и не са препоръчителни за пациенти над 65-годишна възраст”, коментира пред „Всеки ден” известен хирург, който отказал да оперира Лили Иванова

Певицата приела думите му като лична обида и напуснала огорчена кабинета, заявявайки, че ще потърси кадърни пластични хирурзи в чужбина. „Лили Иванова изглежда прилично за своите 74 години. Но тя не се харесва …Няма как да я направим като на 30”, коментират специалисти.