Разкриха истината за връзката на Еделвайс и Алекс Ломски

2
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Скандалната актриса от VIP Brother Еделвайс и съпругът й Алекс Ломски не са влюбените гълъбчета за които се представят. Последната клюка гласи, че двамата дори не живеят заедно.

„Алекс Ломски е по-скоро мениджър на Еделвайс, отколкото нейн съпруг”, разкрива пред „Шоу” светският журналист Янис Бърдарски, допълвайки, че от години българинът живее в Симеоново, а блондинката – в Милано. „Алекс дори беше гадже на една моя близка приятелка преди около година и половина”, каза още Бърдарски.

Защо тогава Еделвайс парадира с връзката им и навсякъде казва, че той е любовта на живота й? Отговорът е ясен – двамата са доста добър тандем в шоубизнеса. Алекс Ломски избира предаванията и филмите, в които красавицата да се изявява, а това че официално са семейство е голямо предимство в тези среди.

Часове след като напусна къщата на VIP Brother Еделвайс гостува в предаването на Гала, където обясни на зрителите, че е моногамна жена и държи на връзката си с Алекс. „Не си изневеряваме”, потвърди и Ломски. Според Янис Бърдарски обаче нещата не стоят точно така.