Как се лекува косопад

4
Добави коментар
skandalno
skandalno

Как се лекува косопад

Наличието на косопад в повечето случаи е признак за сериозен проблем и трябва да бъдат взети незабавни мерки. На първо място е задължително да се определи истинската причина за появата, за да бъде адекватно последващото лечение.

Причини могат да бъдат стрес, смяна на сезоните, климатичните промени, голямо натоварване, заболявания, диети, лекарства и др. Също така не е за пренебрегване и вероятността да следствие от прекомерната употреба на козметични продукти за боядисване, къдрене, изправяне или почистване. Не на последно място трябва да споменем и най – големият причинител, който все още си остава андрогенната алопеция (генетично оплешивяване).

„Ефект – 2” – натурален лосион срещу косопад и оплешивяване

Когато забележите признаци е хубаво (дори задължително) да се отиде на преглед. За пълна достоверност на диагнозата се назначават кръвни изследвания, които могат да потвърдят или отхвърлят съмненията на специалистите. От кръвната картина стават ясни много неща – състоянието на щитовидната жлеза, заболявания на имунната система, дефицит на важни вещества като желязо, цинк и витамини.

Начинът на лечение следва да се избере в зависимост от особеностите на всеки отделен пациент, както и от стадия на косопад. Има обаче едно общо правило и то е да се промени начина на живот от лошо към добро. Тоест, трябва да подавате на тялото достатъчно от веществата, необходими за правилното функциониране: белтък, въглехидрати, мазнини, витами и минерали.

Задължително обърнете внимание на натуралния лосион срещу косопад и оплешивяване „Ефект – 2”, който има свойството да стимулира растежа на косата и да отстранява признаците. При правилно и редовно третиране, в 90 % от случаите косата се възстановява бързо, като преминава от състояние на покой във фаза на интензивен растеж.

Ефект -2 срещу косопад и оплешивяване

24. септември 2013 13:47:13 от Косопад

Категории: Любопитно за косопада |
Напишете Коментар