Зеленчуков сок за отслабване при гастрит

3
Добави коментар
skandalno
skandalno

ЗДРАВОСЛОВНА РЕЦЕПТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Гастритът е сериозен проблем, особено когато искате да отслабнете, тъй като не всички диети са подходящи за стомаха ви. Затова ви предлагаме тази рецепта за зеленчуков сок, който не само ще ви помогне да сваляте килограми, но и ще облекчи храносмилателните ви затруднения.

Хората с гастрит знаят много добре колко е трудно да се отслабва, без диетата да засегне стомаха. Затова решават да изпробват различни домашни рецепти, но в тях пък се появяват забранените при гастрит продукти и става доста сложно.

С този зеленчуков сок обаче – проблеми няма да имате. Ако страдате от гастрит, киселини или други стомашни заболявания, не се притеснявайте. С тази рецепта не само ще отслабвате, но дори ще почувствате облекчение при храносмилането.

ЕТО Я РЕЦЕПТАТА ЗА СОК ЗА ОТСЛАБВАНЕ:

Съставки:
– Три моркова
– 1 краставица
– 1 ябълка
– 2-3 стръка целина
– 1 стрък мента

Начин на приготвяне:

За да е сигурно, че няма да има фибри, които да дразнят стомаха ви, използвайте сокоизтисвачка. Измийте добре зеленчуците, премахнете излишните им части и ги сложете в сокоизтисвачката. Смелете ги, докато се получи сок.
Ако не страдате от гастрит, може да използвате и миксер.

Без съмнение, комбинацията от зеленчуци в този сок не само ще ви засища, но и ще прочисти организма ви. Краставицата и целината имат и диуретичен ефект. Гастритът ви ще се успокои от съставките, най- вече заради наличието на мента в рецептата.

Как се лекува гастрит. ВИЖ ВИДЕОТО:

загрузка…