Еделвайс: Ще има любовна двойка в Къщата, но това няма да са Лияна и Мариан

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Бившата порно актриса Еделвайс изненадващо се оказа първата звезда, която си тръгна от Къщата на VIP Brother. Ето какво сподели блондинката след излизането си. 

Беше ли огромна изненада за теб, че си първият изгонен от Къщата на VIP Brother? Еделвайс: Беше изненадващо както за мен, така и за всички съквартиранти в Къщата, тъй като до последно си мислехме, че Иво ще си тръгне пръв!

Беше ли разочарована, когато чу името си? Еделвайс: По-скоро бях изненадана, но и малко разочарована, да, защото тръгнах да опознавам вече хората и имах създаден контакт с тези, с които като цяло се разбирах по-добре. За останалите Съквартиранти е много по-лесно тъй като те се познаваха отпреди, може би Мариан прави изключение, тъй като той е живял в Италия дълги години, но поне знаеха кой с какво се занимава. Аз не познавах никого и бях поставена в неудобното положение да питам всеки един артист: „ти какво правиш, с какво се занимаваш“. И един известен човек например ще се почувства неудобно! Ето затова първите 1-2 дни слушах повече отколкото приказвах, тъй като не исках да им задам някой неудобен въпрос. Реално погледнато само Парис Хилтън познавах и нямаше нужда да я питам коя е. Всички останали ги виждам за първи път. Лияна, например, разбрах, че е певица, тъй като първите 1-2 дни пееше много в Къщата, после спря. Оттам познах, че тя е певица. Другите нямаше как, освен да мине време, в което да разбера повече за тях – с какво се занимават най-малкото.

Дразни ли те фактът, че на Джаред му дадоха 2 седмици гратисен период, освободен от номинации, за да се климатизира като чужденец, а на теб не? Еделвайс: Да си призная и до днес не знам Джаред какъв е, извинявай, че ти го казвам! Защото Джаред и Ани бяха затворени в тяхната стая по цял ден – те излизаха само, за да хапнат. През останалото време бяха затворени в спалнята. Виждам, че той свири на китара и тя пее, но наистина до ден днешен не знам какъв е и не знам защо е там, както и по каква причина те си имат отделна стая.

Отвън се усеща на моменти доста негативното отношение към Мира и близките й в Къщата. Вътре има ли подобен негативизъм и напрежение от факта, че те все пак са семейство от 4 човека и съответно имат 4 пъти по-голям шанс да спечелят? Еделвайс: Все още не, но мисля, че от другата седмица ще се започне. Защото Ани и Джаред продължават да странят от другите и да не ги интересува нищо. Те са отделно и идват само да хапнат, когато дойде времето за това или пък са в зимната градина. Не знам какво се е излъчвало, но беше така. Аз още не съм гледала нищо.

А имаш ли намерение да изгледаш предаванията и знаеш ли вече кой и с какъв претекст те номинира? Еделвайс: Ами, гледах малко, в интервюто ми днес при Гала ми пуснаха някакви моменти, но аз имах подозрения и общо взето усещах и знаех кой ме е номинирал.

Изненадаха ли те и учудиха ли те тези номинации? Еделвайс: Абсолютно не! Тук е моментът да кажа, че нещата в Къщатата – като отношение към мен, много се промениха, защото аз започнах да общувам и говоря с всички. Горе-долу вече съм създала някакви отношения с част от Съквартирантите и към края на престоя ми ми стана по-лено да общувам с тях. Повечето хора си промениха първоначалното мнение, че не съм на мястото си вътре, но вече е много късно!

Мислиш ли, че някои от хората, които те номинираха, се чувстват гузни днес? Еделвайс: Ще им липсва кучето сигурно, Феликс (смее се).

А Феликс къде е? Еделвайс: Вкъщи го оставих, горкичкият днес цял ден не съм се прибирала. Феликс беше много травмиран!

Направи силно впечатление вчера, че когато напусна VIP Brother, Ваня Червенкова се разстрои, а тя беше един от хората, които те номинира, при това защото си еротичен модел и си обвързана с порноиндустрията. Мислиш ли, че сълзите й снощи бяха искрени и обижда ли те фактът, че те номинира най-вече заради професията ти? Еделвайс: Значи тя слага етикети на хората! Да ти кажа не знам доколко е било истина и доколко поза сълзите й!

Кои хора ще ти липсват най-много от Къщата на Големия брат? Еделвайс: Мишо, Павел… Всъщност аз не ги познавам като хора отпреди, VIP Brother и нямам никаква информация за тях и нямам никакви етикети, но ти казвам, че Мишо е страхотен човек, също като Павел! Станка също е много готина и разбрана. Аз дори й казах преди да изляза, цунках я й и казах: „Дръж се, ти си номер едно!“

Всъщност вече спрягат Станка и Тервел за сигурни финалисти и смятат, че един от тях ще спечели. Какво е твоето мнение? Еделвайс: Тя ще спечели, мисля че Станка ще натежи на финала!

С какви качества според теб тя ще пребори Тервел? Еделвайс: Искрена е! Тя е един от малкото хора вътре, които не играят поза и роля – тя е такава, истинска и открита.

Мислиш ли, че във VIP Brother би могла да се сформира нова любовна двойка? Еделвайс: Да, мисля че ще има двойка, но тя няма да е тази, която показват в момента и се откроява – няма да е Лияна и Мариан!

А какво е мнението ти за другата двойка в Къщата – Мира и Иво? Усещаше ли липса на отношения на Иво към любимата си? Еделвайс: Абсолютно! Те нямат отношения, за мен. Студени са и Иво се държи неуважително към Мира и затова тя търси контакт с всеки един от нас, за да се утвърди, защото има липса на внимание!

Случва ли се често да я нагрубява или пък да и прави забележка, защото излъчиха такива кадри? Еделвайс: Да, а тя постоянно го защитава, че той е такъв и това е начинът, по който той се шегува. Така тя се оправдава, но не знам докога ще й издържат нервите, според мен няма да е още дълго! Тя постоянно търси вниманието на Иво, а точно това него го драни още повече, защото двамата имат коренно различна ценностна система.

Мислиш ли, че ако другата седмица Къщата напусне Иво Мира би рухнала? Еделвайс: Не, на нея ще й олекне ако го изгонят! Тя търси постоянно потвърждение, че е щастлива с Иво, постоянно го прави, защото вътрешно знае че не е така.