10 разкрасяващи съвета, които всяка жена трябва да знае

4
Добави коментар
dymbel
dymbel

1. Акнето се покрива най – добре с със специален коректор за акне и след това с пудра, която да уеднаквитена на лицето ви.
2. Коректорите за лице и деколте се нанасят с потупване, слагате си малко на пръста и с леки потупвания го нанасяте върху проблемната кожа. Прави се така, за да бъде най – незабележима корекцията.
3. Подчертавайте си с грим устните или очите, никога и двете едновременно. Нали не искате да заприличате на клоун.
4. По – малкото е повече. Прекалено многото грим ви прави просто ужасни. Понякога по – малкото е повече от хубаво за окото на околните. Спирала, коректор за кожните проблеми, пудра за уеднаквяване на тена и гланц – това е.

5. Естествената коса е винаги „гореща”. Когато природата говори, всички бои за коси мълчат. Това щом сте родени с тъмна коса, значи този цвят ви най – приляга и всяка драстична смяна на цвета ви е лош избор.
6. Вазелина е вашият най – добър приятел в гримът ви. Той отстранява гримът от очите и ви служи като лекарство, когато устните ви са напукани. Освен това е сравнително евтин.
7. Никога няма да сбъркате с етажираната прическа. Слоевете правят тънката коса да изглежда плътна, гъста и жива. Този вид прическа отива на всякаква коса – къдрава, гъста, права или чуплива.
8. Проблемна кожа? Посетете дерматолог. Не се опитвайте да се лекувате сами и да използвате не правилните препарати за случая просто отидете на лекар и той ще знае какво точно ви трябва за вашият проблем.
9. Пробвайте преди да купите. Има козметични продукти, които не могат да бъдат пробвани и такива, които могат. Може да се пробва основа, червило, руж и пудра.
10. Правете си маникюр и педикюр. Не е нужно да имате големи нокти, за да ходите на маникюрист, просто ги поддържайте чисти и добре оформени. Не забравяйте, че няма нищо по лошо от прекалено дълъг педикюр.

< Предишна

 

Следваща >