Диана на Тервел Пулев влиза във VIP Brother!

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Половинката на Тервел Пулев Диана Ненова ще бъде следващият съквартирант, който ще прекрачи прага на къщата на VIP Brother, научи ексклузивно LifeStyleBG.com. В момента продуцентите на риалити формата водят усилени преговори с волейболистката и е въпрос на време Диана да изненада Тервел и Лияна.

„Преговорите са почти към финала си. Диана ще влезе в Къщата след няколко седмици”, коментират запознати, по думите на които продуцентите искат да дадат още малко време на Лияна и Тервел, за да могат да се задълбочат отношенията им. След това Къщата ще приюти Диана Ненова и интригата сама по себе си ще се заплете.

Как ще реагира Лияна на срещата с Диана Ненова и по какъв начин ще оправдае флирта си с Тервел Пулев, предстои да разберем. От няколко дни фолк певицата е неудържима, а вчера дори се вмъкна в банята с боксьора.

В същото време Диана Ненова категорично отрече клюката, че двамата с Тервел Пулев са разделени. „Заедно сме. Не съм коментирала Лияна”, заяви пред BLife.bg Диана, отказвайки да коментира каквото и да било от събитията в Къщата. Още един знак – че й предстои да влезе във VIP Brother 2013.