5 романтични филми, които трябва да гледате | Teenproblem.net

13
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

След като преминахме през комедиите и фентъзи филмите е ред да включим и така любимите на дамите романтични филми. Нека господата не се чувстват пренебрегнати, защото класацията по-долу е перфектното решение за една добра романтична вечер, която нежната им половинка ще оцени наистина високо.

 

Писмо в бутилка/Message in bottle

 

Започваме класацията си с един филм от далечната 1999 година, който обаче и до днес успява да докосне романтичните сърца на зрителите. Създаден по романа на майстора на любовни писания Никълъс Спаркс, той разказва историята на писмото в бутилка, което дава надеждата за намирането на мистериозната и пленяваща любов, която всеки търси.

 

Огъст ръш/August rush

 

„August rush“ е филм, изпълнен с толкова много музика и любов, че няма как да не ви трогне. Умело разказаната история на момче от дом за сираци, което иска и силно вярва, че ще открие родителите си чрез музиката, която извира от него, е способна да ви накара да изпитате възхищение към таланта и силата на човешката воля.

 

Месец любов/Sweet november

 

Романтичната драма с участието на Киану Рийвс и Шарлиз Терон проследява налудничавата идея на главната героиня да прекара един „месец любов“. Какво се случва през въпросния месец и по-важното, любовта приключва ли след него, ще научите, ако изгледате филма на Пат О’Конър.

 

Незабравимата разходка/A walk to remember

 

„Незабравимата разходка“ отново е филм, създаден по романа на Никълъс Спаркс. Този път той ни среща с любовта, която възниква между наглед най-големите противоположности – Уест, популярният и безотговорен бунтар в училище и сериозната и консервативна дъщеря на месния свещеник – Мор. С какво ще ги промени срещата им и ще се остане ли незабравима любовта им, оставяме да прецените вие.

 

Определено, може би/Definitely, Maybe

 

И след многото драми решихме да завършим класацията със свежата романтична комедия, която съчетава в себе си всеки един аспект от любовта, подсказвайки ни, че хората се влюбват повече от веднъж, но истинската любов е само една. Това е филмът, който ще допадне най-много на момчетата, защото изобилства със смешни реплики, които неутрализират романтичните ситуации.

 

Приятно гледане!