Laura Pausini издава компилация с най-добрите си парчета

14
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Двадесет години след нейния дебют Laura Pausini ще зарадва феновете си с компилацията „20 – The Greatest Hits“, събираща на едно място най-добрите хитове на световноизвестната италианска поп звезда.

Харесай страницата ни във Facebook

Освен най-любимите и успешни песни в кариерата на Laura, албумът, който излиза на на 12 ноември, ще съдържа и чисто новото й парче „Limpido“ (написано от Laura Pausini и Virginio Simonelli) – един дует със специалното участие на  гост изпълнителката Kylie Minogue. Песента веднага успя да се изкачи до номер 1 в iTunes Италия.

Певицата вече разкри и обложката на „20 – The Greatest Hits“. Изключително елегантната, решена в бяло и черно, ретро визия на Laura е дело на краля на италианската мода Giorgio Armani. След години на щастливи дългогодишни стилистични сътрудничества между двамата, не е никаква изненада, че за отбелязването на този специален повод певицата се спира отново на италианския дизайнер.

На обложката на албума Pausini е облечена в елегантен бял костюм, черна шапка и класическа малка вратовръзка. Една визия колкото класическа и стилна, толкова и с осезаем ретро полъх, която обаче работи изключително добре за повода.

Компилацията „20 – The Greatest Hits“  на Laura Pausini  ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It