KWIAT с кампания за профилактика на детското зрение » Моден свят

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

По покана на българската марка очила KWIAT („Квят”) на 24 септември в Grand Optics в търговски център на Цариградско шосе, деца на известни личности и популярни дами показаха с децата си най-актуалните модели диоптрични и слънчеви очила за малки и големи. Събитието отбеляза началото на едномесечна кампания на KWIAT за профилактика на детското зрение. От 1-ви до 31-ви октомври в близо 80 оптики в цялата страна ще бъде извършван безплатен очен тест или скрининг на очите и при нужда безплатен очен преглед на всички деца и младежи до 18 г. възраст. Списък на оптиките може да бъде намерен на адрес: www.kwiat.bg.

Инициативата заедно със своите деца подкрепиха: Ирен Онтева и Кристиан, Деси Банова и Йоана, Ева Кикерезова и малкия Ники, Румяна Маринова и Ванеса, Стела Стойкова и Дара, Диана Митова и Теодор, Елена Ангелова и Александър, Пресияна Тимова и Александра. В ревюто се включиха още: Петя Велкова и сестра й Ива Райкова, дъщерята на Ива Екимова – Дара, Виктория и Адриана Цветкови, Милица Казакова, дъщерята на София Борисова – Доротея със своята приятелка Йоана Петрова и дъщерята на Аделина Кателинова – Кристи с приятелката си Михаела Денчева.

Преди ревюто офталмологът д-р Цветкова даде важна и полезна информация относно здравето на детските очи и грижата за зрението. Павел Цветков, управител на българската марка очила KWIAT, обяви кампанията за профилактика на детското зрение, разясни спецификите на очилата за деца и каза кои са актуалните тенденции при очилата като моден аксесоар. Водещ на събитието беше проф. Любомир Стойков. Организация и постановка на ревюто – Амалия Тинчева.