Страхотна концепция на iPhone 6 със сгъваем 3 в 1 дисплей

14
Добави коментар
wweb
wweb

Едва ли някой очаква формата на следващото поколение iPhone да се различава от елегантни пропорции и дизайна на настоящите модели. Въпреки това мистерията около iPhone 6 започва да нараства, след като в медиите се появи слуха, че Apple работи върху устройство с по-голям дисплей, вероятно 4.8-инча.

Но нова концепция предлага уникална идея – смартфон с 4.2-инчов екран, който може да се разгъне веднъж до 5.7-инча, а след това и още веднъж до 7.5-инча – превръщайки го в таблет. Той напълно би задоволил потребителските нужди от all-in-one мобилно устройство.

 

 

 

Макар да изглежда на пръв поглед невъзможна, уникалната интерпретация използва технология с гъвкав дисплей, която понастоящем се разработва от Samsung. Този дизайн се отличава с високоговорители по ръба на устройството, които придават на звука перфектно качество, без значение, кой от трите режима ще използвате.

 

 

В основата на тази iPhone 6 интерпретация се забелязва графен – най-лекия твърд материал – който ще съкрати времето за зареждане на батерията до няколко секунди и ще удължи нейния живот, многократно.