Един по-различен поглед към женските гърди

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Женски гърди. Те са толкова прекрасни. Малки, големи, още по-големи – харесваме ги и смятаме, че жените трябва по-често да ги показват. Но защо ги харесваме? Досега не се бяхме замисляли защо, действително, така си падаме по женските гърди. Отговорът на този въпрос, както и на няколко други, научихме от едно клипче на BuzzFeed.

1. Хората (и в частност жените) са единствените животински видове, които имат перманентно увеличени гърди.

2. Не е напълно ясно защо мъжете обожават женските гърди. Вероятно дамският бюст е знак за плодовитост. Учените пък смятат, че женските гърди реално помагат на жените и мъжете да се събират.

3. Да, обаче трябва да се знае, че женските гърди са опасни за мозъка на мъжа. Правено е изследване, при което мъже гледали списания с голи жени, а след това трябвало да попълнят малък тест. Справили се очаквано зле.

4. В САЩ средният размер на женските гърди в момента е 74Е. Преди 20 години е бил 75B. Което ще рече, че женските гърди се увеличават! УРА!

5. Двете гърди на една жена никога не са еднакви по размер. Обикновено лявата е по-голяма.

6. Кърмата има съставки, които са близо до тези на марихуаната. И затова успокоява бебоците.

7. Увеличаването на бюста е най-популярната процедура в пластичната хирургия в САЩ. Подозираме, че и в България е така.

8. Изследвания сочат обаче, че финансово стабилните мъже предпочитат жени с по-малки гърди.

9. Международният ден за ходене без горни дрехи е през месец август. Очевидно сме го изпуснали, а и не помним да е имало ден, в който колежките да са ходили голи. Така че се надяваме това да го четат и те.