Красиви в шотландско каре

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

 

Прави линии в червено и черно, които се пресичат. Класически десен, който и този сезон е задължителен елемент в облеклото – шотландското каре. Откривате го и в други смели цветови комбинации. Красиво приляга както върху връхни дрехи, така и при останалата част от облеклото.

Напомня за зелените и безкрайни шотландски хълмове и дългите дъждовни, но красиви дни. Въпреки първоначалната си строгост, карето е десен, който е изключително комбинативен, стига да пожелаете. 

Еклектика? Разбира се! Осмелете се на нетипични комбинации точно като тази. Риза в екрю с жабо от дантела, карирана пола с дължина под коляното и палто от естествен косъм в леопардов принт.

Два на пръв поглед сблъскващи се десена за една нестандартна визия. Обувките и аксесоарите трябва да бъдат изчистени. Карето винаги трябва да е акцент, не бива да става претрупване с него.

Това е едно чудесно меко палто в стил Шерлок Хоумс отново в каре. Навярно забелязвате, че под него леко се загатва и риза отново в шотландски мотиви. Малко по- различни, но перфектно допълващи визията. Много стил и класа, с които да посрещнете настоящата есен и предстоящата зима.

Осмелете се да бъдете различни, забелязани и шармантни точно като моделите от световните подиуми.

Разгледайте галерията ни със снимки, защото карето може да е вашият десен.

Снимки: Reuters