Как цветът на очите влияе върху характера на хората

1
Добави коментар
occult
occult

Огледайте се в обкръжаващите ви хора, вгледайте се в техните очи. Ще видим хора със сини, черни, зелени очи. Често цветът на очите се сменя с напредването на годините.

Цветът на очите се определя от количеството на пигмента меланин.Житейските наблюдения са послужили за разработка и класификация на психологическите типове.Разбира се тази информация няма строго научен характер. Ползвайте е внимателно и е разглеждайте и с други признаци , но все пак тя дава правилни резултати.

Още от дълбока древност хората са придавали голямо значение на цвета на очите. По техни наблюдения хората с черни очи имат бърз ум и разсъдливост. Хората който притежават кафяви очи са общителни , весили, остроумни но непостоянни. Ползват се с благосклонност на обкръжаващите и умеят да получат всичко което им е нужно от тях.

Надеждност, трудолюбие и старателност преобладават при притежателите на светло кафяви очи.

Хората с зелени очи са проницателни, категорични и много ревниви. Те трудно прощават измяна на близките си и затова в живота си са рядко щастливи.

Хората с много светли очи са спокойни и флегматични, мълчаливи и имат добро здравословно състояние.

Тъмните очи олицетворяват смелост, целеустременост.

За индивидите със сини очи е свойствена обидчивостта, сантименталност и чести смени на настроенията.

От тези наблюдения виждаме , че съществува зависимост между цвета на очите на човека и неговият енергиен потенциал и способността да взима правилни решения.