Професионални подови настилки | Лазур Паркети – настилки за дома и офиса

1
Добави коментар
parketilazur

ПРОФЕСИОНАЛНИ ПОДОВИ НАСТИЛКИ

 

ПОЛУПРОФЕСИОНАЛНИ ПОДОВИ НАСТИЛКИ

подходящи както за домашни помещения, така и за натоварени обществени помещения. Притежават отлични характеристики на разумна цена. Колекцията SMART се отличава с превъзходна устойчивост, лесно полагане и поддръжка, устойчивост на влага и против хлъзгащи се характеристики.
Обща дебелина – 2,20 мм

Дебелина на защитния прозрачен слой – 0,5 мм

Цена – 17,08 лв. за кв.м. Колекция Force – Изключителна конструкция, която е подсилена и с допълнителен защитен слой ( Tarkett PUR защита – Extreme protection)- този колекция подови настилки е около 7 пъти по-устойчива, от колкото други със стандартна PUR защита. Колекция Force се препоръчва за офиси, училищни коридори и стаи, магазини и други помещения с постоянен човекопоток.
Обща дебелина – 2,50 мм

Дебелина на защитния прозрачен слой – 0,6 мм

Цена – 18,28 лв. за кв.м. Tarkett 201 е хетерогенна винилова настилка, подходяща за леко до умерено натоварени подове на помещения. Горният слой – Extreme protection осигурява отлична устойчивост на износване, надраскване и лесна поддръжка
Обща дебелина – 2,00 мм

Дебелина на защитния прозрачен слой – 0,6 мм

Цена – 21,10 лв. за кв.м.

Професионална ХОМОГЕННА настилка TARKETT
Хомогенни подови настилки са оптимално решение за подове в обществени помещения където има висока степен на натоварване. Хомогенното покритие е еднакво като структура и изображение по цялата дебелина и тези настилки могат да бъдат многократно възстановявани при необходимост. С подходящи грижи подът ще остане безупречен през целия срок на експлоатация – 25 години, а може и много повече са най-подходящи в помещения, в които е важно не само износоустойчивост и дизайн, но показатели като хигиеничност и пожарна безопасност.

 

Професионални ХЕТЕРОГЕННИ подови настилки TARKETT

Хетерогенните подови настилки са предназначени за подове  в помещения с висока степен на натоварване. Повишения защитен  PVC  слой, заедно с  компактната основа  осигуряват високата  устойчивост на балатум и възможно най-дълго да се запази оригиналния вид на пода.

Тези подови настилки не изискват  допълнителни разходи за поддръжка по време на експлоатацията им. Отговарят на всички хигиенни изисквания и изисквания за пожарна безопасност.

 

ВИЖТЕ ДЕКОРИТЕ ОТ ВСИЧКИ КОЛЕКЦИИ ВИНИЛНИ ПОДОВИ НАСТИЛКИ

Магазини Лазур-паркети ламинат София – Вие избирате!

За да ПОРЪЧАТЕ ПОДОВИ НАСТИЛКИ или отправите питания към нас, използвайте формата за КОНТАКТ или просто ни се обадете!