Рекламна агенция, рекламни материали

24
Добави коментар

 

Рекламна агенция, рекламни материали

     Здравейте, аз съм Любомир Димитров. Роден съм в град Шумен. От малък обичам да рисувам и винаги съм желал работата ми да бъде свързана с това. Винаги съм се считал за художник и творческа личност. Убеден съм, че тези които се занимават с изработка на рекламни материали, трябва да бъдат художници. Работил съм като учител по изобразително изкуство, в кукления театър като художник и куклоконструктор и в „Културен отдих и украса“. Още тогава навлязох в работата, като изработвахме различни рекламни материали: фирмени табели, указатели и плакати. Работехме ръчно с четки и шаблони, като печатахме с боя и дунапрен.

     През 1992 година регистрирах частна фирма – рекламна агенция с името ЕТ „Любомир Димитров“, с основна дейност – изработка на рекламни материали. Първите четири години продължавах да работя по старите методи. Справях се успешно, но всичко ставаше бавно. За това се научих да работя по новия метод, наложен от бурното развитие на техниката. Вместо боя започна да се използва PVC фолио. То се изрязва на плотер, като предварително се прави векторен проект с компютърна програма. За такава аз избрах една от най-добрите програми за графична обработка – CorelDraw. А плотерът който ползвам е японски, марка – Mimaki, модел – CG-60ST.
     През тези години съм направил много стикери, рекламни надписи, рекламни табели, указателни табели, визитки, бланки, фирмени знаци, фирмени логота и други рекламни материали. Част от тях съм показал тук, в моя сайт.
     Пламен Чернев от „Черневи“ ООД, Митко Гатев от „Тотал М“, Росен Илиев от „Енигма“, Пенчо Христов от „Електра ойл“, холандеца Фриц от „Хес“ ЕООД, Иво Кулев от „Принцес“ ООД, Невзат Ехлиманов от „Деу такси“, Наско от „Пепси кола“, както и много други избраха мен. Елате и няма да съжалявате.

Девизът ми в работата е качеството преди всичко.