Тервел и Лияна стигнали до края! Какво не показаха камерите на VIP Brother?

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Заигравката между Тервел Пулев и Лияна премина всякакви граници, видяха зрителите на VIP Brother, на които бяха показани част от горещите сцени между боксьора и певицата. Оказва се обаче, че продуцентите пазят още по-пикантни кадри.

Според „Всеки ден” сексът в Къщата вече не е мираж. Изданието се позовава на свои източници, които твърдят, че Лияна и Тервел Пулев стигнали до края. Боксьорът обаче се примолил на Големия брат да не излъчва тези кадри, за да си няма проблеми с Диана и за да не се настройва допълнително обществото срещу Лияна.

В същото време близки до волейболистката Диана Ненова споделят, че брюнетката вече е взела най-трудното си решение. „Диана се прави, че не й пука, но истината е, че е решила да напусне Тервел”, коментират пред изданието близки до Диана. По думите им, в семейството на Пулев отдавна има проблеми. Заради професионалните си ангажименти Тервел и Диана живеят отделно през по-голямата част от времето и това е основаната причина за обтегнатите им отношения. Докато Диана е в чужбина грижите за детето се падали на Тервел Пулев, което допълнително наливало масло в огъня. „Двамата отдавана имат проблеми. Чашата на търпението на Диана обаче преля след флирта му с Лияна”, коментират запознати, според които е въпрос на време волейболистката да напусне официално семейното жилище.

Междувременно отношенията между Тервел и Лияна разделиха съквартирантите на два лагера. От едната страна са тези, които не виждат нищо лошо във флирта на боксьора и певицата, а от другата – тези, които осъждат поведението им. „Не можеш да се ходиш при него вечер. Хората не знаят, че се е разделил с жена му”, обърна се към Лияна Ваня Червенкова, а фаталната брюнетка се съгласи с нея. Какво ще се случи от тук насетне между Тервел Пулев и Лияна и дали в крайна сметка пикантните кадри под завивките ще видят бял свят, предстои да разберем.