Спечелете домакински тиган Tefal

2
Добави коментар
pgp

За тази седмица наградата в LuckyStar.bg е един уред, който 100% ще подхожда на всяко практично домакинство. Защото наистина – няма кухня, която да може без поне един качествен тиган. 

Затова и наградата за някой от Вас ще бъде един суперски 24 см тиган. Със здрава и стабилна дръжка с елегантен дизайн, ново незалепващо покритие Resistium, дъно Durabase за равномерно разпределение на топлината, това ще бъде най-добрият Ви помощник в кухнята. Добавете и температурен индикатор Thermo-spot, който показва кога е достигната необходимата температура за готвене и ще имате наистина всичко. А споменахме ли, че е подходящ за газови, керамични и електрически котлони? Не? Е, току-що го направихме. 

За да се включите в томболата за този страхотен тиган, трябва да имате регистрация в LuckyStar.bg. Съответното бутонче, през което да я направите, ще откриете в горния десен ъгъл на сайта. Ако вече сте се регистрирали, трябва да влезете в профила си и да кликнете върху бутона „Участвам“.

След това използвайте уникалния си линк, за да поканите колкото можете повече приятели. Напомняме Ви, че всеки, който се регистрира за томболата през Вашия линк, ще Ви донесе допълнителен шанс за награда.

Краен срок за участие: 13 Октомври 2013

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.