iPhone фотография: Най-добрите приложения за обработка на снимки

3
Добави коментар
wweb
wweb

App Store разполага със стотици хиляди фотографски приложения. Много е трудно да се определят най-добрите платформи за заснемане, фотообработка и създаване на колажи с iPhone. Но следващия каталог събира няколко страхотни приложения в категорията снимки и видео.

Snapseed

Snapseed е сред най-добрите безплатни приложения за обработка на снимки. С него ще подобрите качеството на изображенията само с едно докосване, благодарение на функцията „Auto Correct“. Допълнителни настройки позволяват промяна в нивото на яркост, контраст и насищане в изображението. Разнообразните черно-бели, винтич и грънч филтри превръщат дори най-скучните кадри в забавни снимки с високо качество.

 

Цена: Безплатно

 

 

Photo Editor by Aviary

Photo Editor by Aviary е друго мощно приложение. То е оборудвано с разнообразни инструменти за фотообработка, сред които изрязване, ротация и подравняване. Приложението дава възможност за вграждане на текст, залепване на забавни стикери и промяна на цветове, като същевременно предлага козметична фиксация на червени очи от любимите ви снимки.  

 

Цена: Безплатно

 

 

VSCO Cam

VSCO Cam съдържа основни пособия за промяна на контраста, температурата на цвета и въртене на изображението. Всеки може да открие своя стил на изразяване, в пакета с предварително подбрани ефекти. Както и да управлява любимите си снимки с филтрите за бърза навигация.

 

Цена: Безплатно

 

 

AfterLight

AfterLight е мобилен софтуер, които умее да обработва, не само снимки, но и видео клипове. Работата му наподобява дейността на Instagram – промяна на изображението, чрез филтри, както и тяхната модификация. Върху видео клиповете също може да бъде приложена подходяща текстура.

 

Цена: 0,89 €

 

 

Over

Over e iPhone приложение, с чиято помощ може да добавите страхотен текст и скици върху  снимките. Създайте вдъхновяващи произведения на съвременното изкуство и ги споделете в социалните мрежи с едно докосване.

 

Цена: 1,79 €

 

 

Pic Collage

Ако си падате по колажите, с радост ще откриете, че Pic Collage е най-доброто приложение за тази цел. Използвайте снимки от iPhone-а или импортирайте фотографии от Facebook или уеб пространството. Изрежете желаните обекти и ги завъртете с едно движение, благодарение на достъпния жестов контрол в смартфона.

 

Цена: Безплатно

 

 

Camera+

С Camera+ ще започнете да правите изключителни снимки на своя iPhone. Професионалното приложение оборудва камерата със стабилизатор, таймер, сензорен фокус и по-добра светкавица. Освен това предлага 16 различни режима на снимане, които пасват идеално на средата.

 

Цена: 1,79 €

 

 

PicsArt – Photo Studio

PicsArt ви помага да рисувате върху снимки, да правите колажи и да обработвате снимки. В списъка в художествени ефекти се включват карикатуриране, скициране, украсяване, превръщане в комикс и други дизайнерски стилове.

 

Цена: Безплатно