Виж темата – Отзиви за ароматизатор за кола Areon Fresco – нов вариант.

1
Добави коментар
pochivkabg.net
pochivkabg.net

След като дълги години съм ползвал в промишлени количества Ареон Фрезко за кола – стария вариант съм им един заклет фен. Те взеха обаче, че смениха дизайна. Мисля, че и вида на дървото е сменено защото интензивността на аромата ми се струва същия, но самото дърво не се напоява.

Не можех да повявам, че са прецакали един от най добрите… не, не – НАЙ-ДОБРИЯ продукт на пазара. Все си мислех, че нещо не съм уцелил или, че ще го фикснат някак, но не. Пробвах вече поне 20-тина бройки и положението е тотално плачевно. С последния си направих експеримент – оставих кошерчето надолу с капака към половин час – той се напои в сравнително малка точка. Предните кошерчета мисля, че бяха и по-тънки и се напояваше голяма площ, което помагаше за много по-доброто ароматизиране.

След като видях, че така просто няма да стане полях дървенията с ароматизатора. Не, не мирише както преди. Много съм разочарован. Стигна се до там, че още си пазя последните две кошерчета, които намерих по магазините от стария вариант и ползвам тях, но вече си отиват.

С много акробатики мирише, но доста слабо и далече от това, което ми харесва на мен. Не е тотално зле и само заради това, ще дам 2 звездички, но въпреки това се чувствам предаден. Лошо

Мисля, че и пазара го усеща. Вече виждам някакви странни марки с дървени капачета и лошо качество на по-висока цена. Много се надявам да оправят тея дървени неща.