Саня Николич каза НЕ на Плейбой! | Teenproblem.net

13
Добави коментар

Тазгодишният сезон на Мюзик Айдъл ще бъде запоменен от мъжката аудитория не само заради красивите участнички, но и заради присъствието на най-красивата македонка – Саня Николич. След края на предаването всички очакваха Саня да се появи на корицата на някое мъжко издание, но това явно няма да се случи, тъй като красавицата твърдо е отказала на всички предложения.

„Дори не сме се срещали, за да коментираме подробности като хонорар и прочие. Не бих искала името ми да се свързва със секса по толкова директен начин. Не знам дали е имало интерес към мен от страна на други списания, защото след този случай казах на пиара на bTV да им отказва автоматично“, сподели красавицата пред „Монитор“.

В интернет пространството се носи слух, че причина за отказа на Саня, са нейните родители, но мацката коментира, че те нямат нищо общо с решението й, и че въпросът е принципен.

„Дори не знам как се правят тези сесии у вас и коя медия какво търси у модела, но ако еротиката е дискретна и се разберем за арткадри, някой ден може и да се навия. Както за повечето неща в живота, и за това съм на принципа „Никога не казвай никога“, допълва македонското девойче.