Емануела иска бебе от сурогатна майка видяна 2808 коментари 57

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Емануела е готова да стане майка. Фолк певицата разкри пред Гала, че иска бебе от Никола, но от… сурогатна майка.

Тя не призна, дали тя или любимият й имат някакви репродуктивни проблеми.“Не мога да си представя да родя по друг начин“, обясни зеленооката красавица. Тя се върна назад във времето и разказа, как е гушкала сина си Христо и не го е изпускала от ръце. „Той не се вълнува какво пишат за мен, а пък аз по тази причина не го и показвам много“, разказа Емануела за 13 годишния си син.

Емануела отсече, че не ревнува Никола за разлика от него. „Той иска непрекъснато да идва с мен по концертите“, сподели певицата. Тя обясни, че не я вълнуват какво пишат за нея и Никола. „Дали ще се развеждаме си е наша работа“, сопна се фолк звездата на Гала, която се извиняваше лакейнически при всеки по-неудобен въпроси.

Четете още: Емануела с нова супер секси фотосесия

Емануела призна, че е отишла на хирург с молба да й направи дупето „манекенско“. „Много ми е щръкнало. Исках да е по-прибрано, но той категорично отказа. Каза, че при него идва да си правят дупета като моето с импланти“, сподели певицата. В студиото се появи пластичният хирург Ангел Енчев и тя призна, че точно той я е изгонил от кабинета си.

Четете още: Кой от тоалетите на Емануела ви допада най-много?