Пророчества

27
Добави коментар
kkeliov
kkeliov

Приживе петричката пророчица баба Ванга е направила редица любопитни предсказания за XXI век, отнасящи се до нашето десетилетие и 2015-та година. 1 Пророчества Пророчества – Последните заглавия и статии. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Пророчества. Материали за Пророчества от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Пророчества. Пророчествата на Леонардо да Винчи

Леонардо да Винчи остава на поколенията един все още загадъчен набор от пророчествата. Те са обединени под наименованието прогноза и представляват нещо като литературен пъзел.

Ванга: Черно море ще стигне Сливен

Старо пророчество на Ванга, разпространено от бизнесмена Антолий Лубченко, казва, че на Земята предстои нов потоп, заради които Черно море ще достигне Сливен.

Сънят е път към съвършенство

Сънищата са път н душата към пълно съвършенство. Насън изживяваме ситуации, които ни помагат в реалния живот. Никога не можете да сънувате два пъти един и същи сън с еднакви детайли.

Пророчествата на Фатима

На 13 май 1917 г. на пасбището близо до португалското градче Фатима на три овчарчета се явява от духовния свят майката на Исус, Дева Мария. Видението сияе като слънце. Подобни случики Ватиканът припознава като Чудесата на Фатима

FacebookGoogle+TwitterPinterest