Рязане на дървета, кастрене на клони

1
Добави коментар
guagua
guagua

Tree expert – Гарантирано качество на разумни цени при рязане на опасни дървета и алпийски услуги
Професионално рязане на дървета от фирма с дългогодишен опит

Водеща в бранша с петнадесетгодишен опит,  нашата фирма Tree Expert извършва алпийски услуги на ниски цени, които са свързани предимно с рязане на дървета, кастрене на опасни, високи и стари дървета  и клони в градски условия в близост до сгради и електропроводи, за град София и цялата страна.

Предлаганата от нашата фирма  услуга “рязане на дървета” може да се извърши по няколко начина:

– Рязане на дървета и клони с автовишка

– Рязане на дървета по алпийски способ

– Рязане на дървета от земята (поваляне на цели дървета от земята)

След безплатен оглед и договаряне с клиента, рязане на дървета с автовишка се практикува там, където е възможно разполагане на товароподемна техника, ако е необходима такава. По този начин се извършва  много по-голям обем от  работа за единица време.

Рязане на дървета по алпийски метод се налага в задни дворове, между сгради и на терени, където е невъзможен достъп на специализирана техника.

Отрязването се извършва отгоре надолу, клон по клон, парче по парче.

Там, където настилката или намиращите се под дървото обекти (електропроводи, сгради, огради, дървета, храсти, цветя и други),   не трябва да бъдат повредени, клоните или парчетата от ствола се спускат бавно с въже.

Служителите на нашата фирма са опитни и с дългогодишен стаж при рязане на дървета  алпинисти, които притежават всички нужни сертификати за работа с техниката, лични застраховки и най-вече професионализъм и навици за работа в екип при рязането на дървета в градски условия.

С течение на времето изградихме екип и  работен процес, който ни гарантира високо качество и успешно финализиране на всеки проект. Често ни се налага да се справяме с предизвикателства, да бъдем гъвкави, да добавяме и изменяме стъпките според  желанията и спецификата на клиента ни, за да можем да задоволим неговите изисквания.

Зад гърба си имаме редица успешно завършени обекти  и много доволни клиенти.

При рязане на дървета и останалите услуги, които предлагаме се използва най-модерната техника и оборудване – автовишка, камион с кран, багер, челен товарач,  както и професионални алпийски техники и способи при рязането на дърветата.

Нашата фирма предлага и всякакъв вид алпийски и височинни услуги.

От нашата дългогодишна практика сме се сблъсквали с проблеми, които изискват бърза намеса, специфично оборудване и опитност в нестандартни височинни дейности:
Рязане на дървета и клони при зимни условия, рязане на дървета и клони по време на дъжд, рязане на дървета и клони при вятър.

Ние ще ви помогнем при:

– Спешно възстановяване на повредени от вятър, дъжд, сняг и лед улуци, обшивки на сгради, фасади, реклами, комини и други.

– Сваляне на животни от високи дървета , сгради и други недостъпни места. Преференциални цени за бездомни животни.

– Коледна, новогодишна и великденска украса на дървета и сгради, както и по всякакви други празнични поводи, при които искате да изненадате близък човек или да впечатлите гостите си.

 Рязане на дървета е високорискова услуга, затова ние работим с договор, който е направен така, че интересите и на двете страни да са максимално защитени. Това не изключва коментари и допълнения към него.
Всички служители, които се занимават с рязане на дървета, имат лични застраховки Трудова злополука.

Седалището на нашата фирма, чиято основна дейност е рязане на дървета е в град София, но работим в цялата страна.

Станете наши приятели във Фейсбук!

Услуги

 Вижте всички УСЛУГИ.

 

scrolling=“no“ frameborder=“0″ style=“border:none; overflow:hidden; width:100px; height:27px;“ allowTransparency=“true“>