СИСТЕМА ЗА ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ

1
Добави коментар
megasmart
megasmart

Описание

ИСКРЯЩО БЯЛА УСМИВКА САМО ЗА 2 МИНУТИ!

СИСТЕМА WhiteLight ЗА ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ ДЪЛГОТРАЕН ИЗБЕЛВАЩ ЕФЕКТ ПРИ ДОМАШНИ УСЛОВИЯ, ЛЕСНО ЗА УПОТРЕБА И НА ДОСТЪПНА ЦЕНА!

Избелването на зъбите със система WHITELIGHT е иновативен метод , пренасящ избелващите процедури от зъболекарския кабинет в дома. Активната съставка на системата е карбамид пероксид 10%. Това е същата съставка, която зъболекарите използват при скъпоплатените избелващи процедури. Съставката има силен избелващ и антибактериален ефект. Системата WHITELIGHT притежава всички предимства на нормалната лазерна процедура за избелване на зъбите, като същевременно е по-ефективна, на по-достъпна цена, с привлекателен външен вид и лесна за употреба. Усъвършенстваните светлинни лъчения действат като инхибитор върху специфично формулирания гел, вследствие на което се наблюдава бързо премахване на повърхностни и дълбоко внедрени петна по зъбите. Така че, ако на момента искате по-бели зъби, за да бъдете по-представителни на важно събитие или просто търсите бърз начин да се сдобиете с бляскава усмивка WHITELIGHTще ви осигури бързите резултати, от които имате нужда.

Още след първата употреба на Ionic White™ в продължение на 2 минути вие веднага ще забележите резултата. Препоръчваме ви за максимален ефект да повторите процедурата още 2-3 пъти.

Методът за избелване е тестван в професионалната стоматологична практика по целия свят в продължение на години и е доказал високата си ефективност и безопасност при употреба. Ефектът на системата WHITELIGHT е от 6 месеца до 2 г., в зависимост от денталната хигиена и ограниченото приемане на храни и напитки с оцветяващи свойства, като червено вино, кафе, чай, цигари и др.

Комплектът включва: машинка за избелване, две силиконови скоби и две тубички гел за избелване, като всяка една от тях е достатъчна за около 42 процедури.

Начин на употреба:

1. Измивате зъбите си с паста за зъби;

2. Отстранявате предпазната капачка от гела;

3. Нанесете малко количество гел (тясна ивица) по горната и долната вътрешна страна на силиконовата „захапка“;

4. Поставете „захапката“ в устата си , така че да прилегне удобно върху зъбите;

5. Поставете източника на LED светлина върху „захапката“, така че да прилегне към външната част на силиконовото приспособление;

6. Стиснете с устни външните силиконови бордове на източника на LED светлина;

7. Натиснете бутона за включване. Устройството ще се изключи автоматично след 10 минути , като това е един пълен цикъл на избелване.

За по-добри резултати може да извършвате до 3 цикъла на ден – 30 минути, в продължение на 5 дни.

След употреба измийте с топла вода силиконовата „захапка“ и избършете силиконовите бордове на източника на LED светлина. Не мокрете светлинният излъчвател!

Често задавани въпроси:

Колко бели ще станат зъбите след завършване на пълният цикъл от процедури? Това зависи изцяло от естественият цвят на вашите зъби и от степента на тяхното замърсяване, но ефект със сигурност ще има след 5-тия ден на процедури.

Какво да правим ако се появят бели петна по зъбите след процедура ? Няма нищо притеснително, това е напълно нормално и ще изчезнат след няколко часа.

Какво да правим ако получим зачервяване на венците или имаме повишена чувствителност след процедурата? Възможно е при някой хора възникването на дискомфорт във венците след употреба на продукта, но това е нормално и ще отшуми без да носи някаква опасност за вашите зъби и венци. В такива случаи препоръчваме да се намали времето за осъществяване на един цикъл и процедурите да се правят през ден и да се поставя по-малко количество гел.

Използването на White Light система е безопасно за зъбите, венците и устната кухина.