Фенки откраднаха бельото на One Direction

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Всички знаем, че фенките на бой бандите могат да стигнат до крайност, когато става дума за техните любимци. Но това, което се случи наскоро по време на австралийското турне на One Direction звучи направо невероятно.

 

Група от 6 тийнейджърки и едно 8-годишно момче са се вмъкнали в апартамента, в който групата е била отседнала по време на турнето. Като истински професионалисти фенките проникнали в апартамента на Лиъм Пейн през балкона и отмъкнали боксерките му!

 

По-късно пред австралийските медии едно от момичетата призна, че не са имали намерение да крадат бельото на певеца, но боксерките просто си седели на балкона и те на издържали на изкушението.

 

Най-забавното от всичко е, че по-това време Лиъм бил в стаята и видял цялата акция. Изпълнителят бил толкова стъписан от случващото се, че успял единствено да каже едно „Хей“.

 

По-късно пощурелите фенки били заловени от охраната на групата, а момчетата от One Direction обмислят дали да повдигнат обвинения срещу тях. Как са били уловени ли? Ами много просто – момичетата продължили да следват групата дори и след като се сдобили с трофея.

 

Откраднатите боксерки са върнати обратно, но…използвани, защото едно от момичетата дори ги е обуло!

Етикети: бельо, момиче