Ето я жената на Пламен Медаров от VIP Brother! (СНИМКИ)

2
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Дни след като жената на Пламен Медаров го скастри в ефир заради свалката с певицата Йоана, в интернет пространството се заформи дискусия за това коя всъщност е мистериозната дама и дали има право да дава съвети на Пламен, при положение, че двамата са разделени

Жената, която предупреди в ефир Пламен да преустанови контактите си с Йоана, се казва Фани, разкрива Kliuki.net. Двамата с Пламен все още имат официален брак, макар да не живеят заедно. Точно това беше и основният мотив на Фани да поиска разговор с Пламен Медаров и да го предупреди да не се излага в къщата на VIP Brother.

„Марионетката” прие с усмивка обаждането й и без да й противоречи обеща, че всичко ще бъде наред. След последната обща мисия на Пламен и Йоана обаче е ясно, че нещата няма да приключат току-така. Йоана вече не крие, че изпитва чувства към Медаров, а това несъмнено ще доведе до нов конфликт със законната му половинка, прогнозират зрители, които не изключват възможността много скоро прага на Къщата да прекрачи и ревнивата Фани, която лично да обясни на певицата защо не бива да се доближава до мнимия бизнесмен.

Какво ще се случи от тук нататък с Пламен и Йоана и дали Фани отново ще поеме инициативата, предстои да разберем.