Дъщерите на Пи Диди атакуват модния подиум

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Рапърът Пи Диди се радва на компанията не на една, а на цели 3 манекенки! Преди да си помислиш, че изпълнителят на „Last Night“ е жонглира между няколко мадами, трябва да те предупредим, че става въпрос за дъщерите му.

Близначките Джеси и Д’Лила, както и тяхната полусестра Чанс дефилираха на ревюто на Swarovski в Ню йорк само преди няколко дни. Гордият тако не се сдържа и веднага публикув аснимки от събитието. Отдолу Диди написа следното „Думите не стигат, за да опиша колко горд съм от моите млади дами! Няма по-силно чувство от това!“.

И трите красавици са родени през 2006г. Джеси и Д’Лила са дъщери на рапъра и дизайнерката Ким Портър, а майката на Чанс е Сара Чапман. Рап изпълнителят спечели прават за попчеителств и сега той се грижи и а трите принцеси. Диди признава, обаче, че ще има проблем с толкова красиви дъщери и дори се е заканил да ги опази девствени, докато навършат 25!

Изпълнителят има и две момчета – Джъстин на 20 и Крисчън на 13., но той призна, че появата на момичетата напълно са променили представата му за бащинството.

 

Етикети: Swarovski, дете, рап, ревю