6 вида мъже, които трябва да избягвате!

1
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Вие със сигурност знаете, че има много досадни хора, с които никога не бихте искали да имате връзка.

Никой не е съвършен, но има няколко недостатъка в характера, които трудно „се преглъщат”. Те са типични за определени типове мъже, които могат да направят живота ви нещастен, ако влязат в него. Ето някои от тях, които можете да избегнете преди да сте започнали сериозна връзка.

1. Дребнаво придирчиви

Те са тези, които непрекъснато ще открият недостатъци във всичко, което правят или казват и никога няма да бъдат щастливи от нещо, защото няма да го одобрят. Това правят със себе си, а също и с близките им хора. Те ще продължат да се оплакват дори на смъртните им легла и няма да ви дадат и един ден на спокойствие. Такива хора са дребнави и ние ви съветваме да преустановите връзката си с тях веднага.

2. Обичат спорта прекомерно

Ако той обича спорта, това е нещо добро. Но ако се увличат прекомерно по всякакви видове спорт и искат само това да гледат, да преживяват, да обсъждат – този човек не става за семейство. Той ще прави всичко в живота си само въз основа на това, което в момента се играе. Тяхната идея за излет ще бъде да отидете на мач и те имат пълна омраза към всяка форма на изкуство, като музика, филми, театър и др., които ви харесват.

3. Сноби, егоисти, всезнайковци

Стойте далеч от мъже, които проявяват снобизъм. Те са тези, които си мислят, че светът се върти около тях и никой на земята не знае или не може нещо повече от тях. Те винаги имат мнение за всичко – разбират от политика и могат да решат световния проблем с бедността, защото знаят по-добре от най-добрите световни икономисти. Те никога няма да слушат това, което казвате и ще вземат всички решения, без да се консултират с вас.

4. Незрели

Това са мъже, които нямат никакво чувство за отговорност, изказват се детински, не плащат сметките си, не търсят стабилност в живота си и да поемат някакъв ангажимент е неясно понятие за тях.

5. Говорят само за секс

Ако попаднете на мъж, който постоянно повдига темата за секса, трябва да сте много внимателни. Когато човек говори за секс без значение дали става въпрос за филм или разказва случка с приятел, той може да е перверзник. Такива мъже искат само секс и не са за сериозна връзка.

6. Мнителни и ревниви 

Много мъже се държат собственически с приятелките или съпругите си. Такъв човек никога няма да ви позволи да излизате с приятели и винаги ще се съмнява дали нямате връзка с бащата на приятелката си, например, независимо от възрастта. Ще ви задава въпроси, като на полицейски разпит и ще направи живота ви нещастен със своята ревност и мнителност. Това са мъже с комплекси – да не дава Господ да попаднете на такъв, сигурно ще ви се иска да го убиете!

Има още много отрицателни черти на характера, които сигурно не бихте приели, но те са описани в Наказателния кодекс. Ние отправяме нашите съвети да внимавате с черти на характера, които не са престъпление, но ако имате по-дълга връзка с такъв човек, могат да превърнат живота ви в ад.