10-те най-гледани рекламни клипчета в YouTube тази седмица

4
Добави коментар
tomislavsavov
tomislavsavov

Днес е прекрасен слънчев ден изпълнен със съботен заряд. Станахме закусихме или може би все още не и е време да помислим за малко развлечение. 

За да ви накараме да се усмихнете и заредите с положителна енергия сме ви подготвили десет интересни и забавни видеа на брандове, които са попаднали в седмичната класация на Adwеек. Избраните клипчета са от седмичната класация на Adweek за 22-28 Септември.

Приятно гледане и споделете кое е вашето любими клипче:

 

 

Пълна информация и статистика за видео клипчетата и защо са попаднали в класацията можете да намерите на страницата на Adweek.

Теми: Top 10YouTubeбрандвицеокласациямаркиреклама

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

Съосновател и Управител на SocialEvo.net, водещ български новинарски сайт за най-новите тенденции в социалните медии и онлайн маркетинг SocialEvo.net. Запален по всичко свързано със социалните мрежи и нови дигитални технологии. Има осезаемо присъствие в Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Pinterest Foursquare. Член на журито на „БГ Сайт 2011“. Член на журито на Класацията за „Най добра Българска Facebook страница“. Интереси: социални медии, социални мрежи, дигитални технологии, онлайн маркетинг и реклама, мобилни технологии, джаджи. Популярен като @rainmakertom в социалните мрежи.
Social media, online marketing, Tech, Mobile