Вижте с какви подаръци се фука Ива Софиянска-Божкова

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Вижте с какви подаръци се фука Ива Софиянска-Божкова

Вижте с какви подаръци се фука Ива Софиянска-Божкова 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Щерката на Стефан Софиянски е бременна с момиченце

И Ива Софиянска-Божкова си направи бебешко парти по образец на американското Baby shower party (от англ.-бебешки душ, т.е. подъриците трябва да се изсипят върху бъдещата мама като душ). Тази чужда традиция набира все повече популярност и сред нашите ВИП мамита.
И тъй като щерката на бившия столичен кмет Стефан Софиянски чака момиченце, всичко бе в розово, бяло и лилаво.
На партито присъстваха и бъдещата баба Алиса Софиянска, както и сестрата на бременната Ива – Елена, която кумуваше на сватбата на сестра си и Антон.
Преди няколко седмици Ива, която се изявява като телевизионна водеща, излезе в отпуск по майчинство, а тъй като терминът й е в началото на ноември, бебето може да се роди всеки един момент, предадоха от БЛИЦ.
Дружките на Ива сигурно са знаели, че тя носи момиченце, тъй като всички подаръци бяха в подходящата гама цветове.

Ива позира с всички подаръци от бебешкото парти

Бременната не пропусна да се похвали и със снимка с всички подаръци, сред които шапчица с формата на мече, с която тя позира, калъп за отливка на краченцата или ръчичките на бебето, Музикална нощна лампа-прожектор със звездички, албуми и дневници, където мама да записва важни моменти от живота на рожбата си, бейбифон, книга със съвети за здравото бебе, които да са в помощ на родилката, биберони и дрънкулки.
Приятелките на Ива, сред които и колежката й от Нова телевизия Нели Атанасова се бяха погрижили и за задължителната торта, направена от навити на рулца памперси.

Ива Софиянска крие бременния си корем

Клюки.вс препоръчва и: