Как биха изглеждали момичетата, ако бяха интернет браузъри? » Моден печат

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Интернет пространството се е превърнало в част от живота на всеки модерен човек. Затова искаме да споделим с вас една уникална фотосесия на списание Fashion Affair, която е вдъхновена от интернет браузърите, които всички ние използваме. Екипът на изданието е нарекъл креативния проект „What if Girls Were Internet Browsers?”, или казано на български – „Как биха изглеждали момичетата, ако бяха интернет браузъри?”.

Фотограф на страхотните цветни снимки е Viktorija Pashuta, а стилист е Chalia Young. В кадрите участват пет модела с различно излъчване, кореспондиращо с идеята на фотосесията. Момичетата са: Kaylen Dao, Brittany Ryan, Clancy McClain, Tracy Acholonu и Polina Frantsena.

В социалните мрежи попаднахме на коментар от страна на фотографката Виктория Пашута, която споделя, че от дълго време е искала да осъществи този идеен проект, но не е успявала да събере правилния екип на едно място. Тази фотосесия изисква предварителна подготовка, тъй като всеки браузър се характеризира със специфични елементи и цветове.

„Както една моя приятелка коментира – Internet Explorer е наперен и ярък, Firefox е секси, Opera е елегантна, Chrome е утилитарен, а Safari – модно”, казва фотографката.

„Освен създаване на визуална прилика нас базата на основните цветове, аз се опитах да отразя и стила на всеки един от интернет браузърите чрез средства като: дрехи, обувки, аксесоари, реквизит и самите пози на моделите. Много съм щастлива от начина, по който се осъществи концепцията, тъй като процесът беше като едно пътуване – от първоначалните скици до крайния продукт”, допълва Виктория Пашута.

Автор: Делица Цонева