Часът на раждане определя характера

2
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Може би се е случвало да се питате защо сте такива каквито сте. Какво освен възпитанието, което сте получили през годините ви е оформило като личност? Всеки човек има свой специфичен характер. Според астрологията за определянето на характера ви има значение не само зодиакалния знак, но и часа, в който сте родени. Позицията на планетите оказва влияние във всеки един момент от живота на човека, дори в този, в който се ражда.

Родени през нощта

Хората, които са родени през нощта или по-точно от полунощ до 4 часа сутринта са мечтатели, чувствителни и хора с голямо въображение. През целия си живот следват своите идеали и понякога им е трудно да посрещнат събитията на действителността. Понякога трудно взимат решение.

Ранобудни

Ако сте родени между 4 и 8 часа, то вие сте хората, които трудно могат да бъдат изненадани. Интелигентни хора, които следват мечтите до последно.

Сутрешни бебета

Това са родените между 8 и 12 часа. Тези хора гледат на живота оптимистично и философски. Те са амбициозни и постигат успехи в личен и професионален план. Талантливи и артистични, те изживяват любовта много цветно и емоционално, но са и лесно раними.

Родени в следобедните часове

В следобедните часове между 12 и 16 се раждат хора с жив дух, чаровни, любопитни и много енергични, но често се оказват и конфликтни личности.

Родени следобед

Хората, родени между 16 и 20 часа обикновено са неспокойни, енергични. Постоянно търсят предизвикателствата на живота, защото иначе би им доскучало. Силни са в любовта си към партньора и обичат да се грижат за него.

Родени вечер

За тези, които са родени между 20 часа и полунощ може да се каже че са родени лидери и могат бързо да завладеят човека срещу себе си. Уверени в собствените си възможности, те трудно могат да бъдат разколебани. Често обичат да остават сами, за да презаредят.