GPS навигация – как да избера?GPS навигация, GPS навигация за камион и кола, Таблети от IskamGPS.com

2
Добави коментар
iskam.gps
iskam.gps

GPS навигация – как да избера?
12:35, 16 Октомври 2013 видяна 1180 пъти

1
2
3
4
5

3,02 / 5
(47 гласа)

Вие не сте гласували за тази новина

Съвременните GPS навигатори не само могат да ви заведат от точка А до точка Б, но също така ще ви покажат местните забележителности, полицейските постове, хотели, бензиностанции, хипермаркети и т.н. Списъкът с възможности е много дълъг.

Как да се ориентирате кое от многобройните предложения отговаря на вашите желания?

Цели

Първо и най-важно е да решите за какво, къде и как ще използвате GPS-ът. Ако устройството не отговаря на вашите нужди, много е възможно в бъдеще да ви се наложи да харчите допълнително средства за актуализации. В зависимост от вашите изисквания можете да изберете съотношението GPS цена, така че да отговаря както на бюджета, така и на целите ви.

Дисплей

Размерите и разделителната способност на дисплея на GPS навигатора също са от значение. Изберете си екран, който е достатъчно голям, за да виждате ясно всички детайли, но не и прекалено грамаден, защото големината му влияе на издържливостта на батерията.

Навигация

GPS навигацията е наборът от функции, които ще ви помогнат да стигнете до вашата дестинация с лекота. Независимо дали това е най-добрият начин за избягване на трафика, или най- икономичния маршрут. Повечето съвременни GPS навигатори предлагат гласова навигация, така че да не се налага да гледате в екрана постоянно. Някои дори работят въз основа на устни команди.

Лесна употреба

Вашият GPS навигатор трябва да е лесен за използване и да „владее” български език. Много важно е да проверите съвместимостта му със софтуерните програми, отговарящи на вашите изисквания. Което ни връща отново на първата точка от нашия списък – за къде и за какво ви е необходима GPS навигация. Софтуерът е неразделна част от функционалността на GPS навигаторите.

Сервиз и гаранции

От кого купувате вашия GPS също е от голямо значение – проверете дали производителят ще ви осигури качествено сервизно обслужване. Все пак важно е да знаете колко надежден е вашия GPS навигатор и колко време ще ви служи без проблеми.

 

Добави в Svejo

« Обратно към блога