Премиера: Rebecca Ferguson – I Hope

15
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Ребека Фъргюсън (Rebecca Ferguson) е готова с новия си сингъл „I Hope“, който ще излезе официално на 24-и ноември от RCA Records. Песента, в която Ребека е съавтор, е пилотен сингъл от дългоочаквания й втори студиен албум – „Freedom“.

Харесай страницата ни във Facebook

Албумът ще бъде издаден у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music на 02-и декември в стандартна и делукс версия. На 12-и ноември Ребека Фъргюсън ще представи новия проект на специален концерт в лондонската зала „Under The Bridge“.

Очаква се новият албум „Freedom“ да повтори успеха на дебютния проект на певицата „Heaven“ (2011), който се продаде в над 1 милион копия и получи отлични отзиви от музикалната критика. Албумът достигна двойно платинен статус във Великобритания и дебютира на 23-то място в класацията на Билборд.

Ребека Фъргюсън е съавтор на всички песни в новия албум като си партнира с някои от най-успешните имена на Острова като Jarrad Rogers (с когото написват 5 песни), Mr. Hudson, Matt Hales, Toby Gad & TMS и Eg White.

Ребека Фъргюсън изгря на музикалната сцена след участието си в седмия сезон на X Factor през 2010-та година и завърши на второ място след победителя Мат Кардъл. На финала на шоуто, Ребека изпълни в дует с Кристина Агилера хита й „Beautiful“.

В личния си живот, Ребека Фъргюсън е самотна майка на две деца – дъщеря и син. След финала на предаването, певицата имаше връзка със Zayn Malik от One Direction, но неотдавна двамата обявиха раздялата си.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It