Българките са най-лесните жени!

2
Добави коментар
mignews
mignews

В почти цяла Източна Европа жените са със степен лесни, като изключенията са Гърция, Албания и Македония

Противоречива карта за достъпността на жените по света, публикувана в интернет, се разпространява вирусно в последните дни.  Тя разделя жените на пет степени на сексуална достъпност – много лесни, лесни, нормални, трудни и много трудни.

Според картата излиза, че в България е лесно да намериш жена, с която да правиш секс, докато дамите от съседна Македония например са една идея по-недостъпни. Страни като Русия и Украйна, за които традиционно се смята, че там имат лесни жени, в картата с в категорията лесни.

В почти цяла Източна Европа жените са със степен лесни, като изключенията са Гърция, Албания и Македония, където степента на достъпност е нормална, а в Турция е трудна. Западна Европа пък е с нормална степен на достъпност.

Най-трудни са италианките и испанките, които са описани като една идея по-недостъпни. Най-лесни жени според картата има в Перу, Боливия, Буркина Фасо, Того, Гана, Камерун, Етиопия, Кения, Уганда, Танзания, Конго, Ангола, Замбия, Мозамбик, Зимбабве, Тайланд и Филипините.

Най-недостъпни в света пък са жените в Египет, Сирия, Йордания, Саудитска Арабия, Ирак, Иран, Йемен, Оман, ОАЕ и Шри Ланка.  Прави впечатление, че в държавите, изповядващи ислям, жените са по-труднодостъпни. При останалите религии не се наблюдава връзка между сексуалната достъпност и вероизповеданието.

Картата обаче е изключително субективна, тъй като е изготвена на база на впечатленията на група любители на секса, пътували по света с цел секстуризъм и решили да споделят впечатленията си за достъпността на жените. Един от тях – холандецът Нийл Скайуокър, дори написва книга от 500 страници за преживяванията си, озаглавена “Около света в 80 жени”.

Авторът и приятелите му са класирали жените и в 5 степени на сексапил – много сексапилни, сексапилни, нормални, несексапилни и много несексапилни.  Според тази класация българките са нормално сексапилни. По-сексапилни от тях на Балканите са румънките, хърватките, албанките и сръбкините. Гъркините пък са на нивото на българките. Останалите балкански страни не са включени в класацията.

Според класацията най-сексапилни в Европа са жените в Естония, Латвия и Украйна, които са оценени с най-високата степен на сексапил.  За най-несексапилни в Европа пък картата сочи жените в Германия, Унгария, Норвегия и Обединеното кралство, чиито жителки са оценени като несексапилни.

В световен мащаб най-висока оценка за сексапил класацията дава на жените в Аржентина, Колумбия, Естония, Иран, Япония, Латвия, Украйна и Венецуела.  За най-несексапилни класацията определя жените в Ирак и Афганистан, които са получили оценка много несексапилни.