Петко Димитров и Яна си казаха ”Да” (видео)

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Сватбената церемония бе строго охранявана, съобщават от в-к „Всеки ден“. Петко се бе заканил нито една снимка от най-важния ден в живота му да не попадне в медиите и бе ангажирал 15 човека охрана. Те бяха завардили столичния ресторант „Лебеда“ и пропускаха една по една колите с гости.

Тържествената церемония започна в неделя в 16 часа в църквата „Свети Димитър“ в Панчарево. Малкият храм е известен на цяла България, тъй като в него се снима сериалът „Столичани в повече“.

Яна е успяла да настъпи Петко, така че явно тя ще властва отсега нататък в семейството. Тя блестеше в изискана рокля, а половинката й се бе изтупал в костюм по поръчка, шит в ателието на „Агресия“ с италиански платове на „Ерменджилдо Дзеня“.

Вижте снимки на Петко и Яна >>

Яна и Петко се возеха в отделни лимузини. Петко дойде с „Бентли“, а бъдещата му съпруга бе транспортирана в матов син мерцедес S-класа. С лимузина дойде и кумът на двойката – доскорошния шеф на тотото и бос в „Левски“ Иво Тонев.

Сред гостите блеснаха бившите гаджета на Петко Димитров Преслава и Мария Игнатова. Фолк певицата пристигна в заведението под ръка с приятеля си Бирмата, с когото очевидно отново се е събрала. Игнатова пък дойде сама и стоя не повече от час. След официалната част микрофона хвана Галена, която бе специално ангажирана да пее. Преслава също изпълни няколко парчета, въпреки че се извини, че е леко настинала.

Голямата изненада на сватбата бе появата на Николета Лозанова в комплект с Валери Божинов. Двамата пристигнаха отделно, но седнаха един до друг на масата. Те постоянно бяха питани дали не са се събрали, а Божинов отвърна: „Защо не?“. Сред по-екстравагантните гости бе Илиана Раева, която се появи в умопомрачителен тоалет на „Емилио Пучи“. На сватбата дойдоха и почти всички участници в последния „Dancing stars“, където двамата младоженци се влюбиха.

Над 300 гости се стекоха на сватбата в изискания ресторант. Те хапваха леко меню – салата с домати и биволска моцарела, кралски скариди в сос перно, а като основно можеха да избират между стек от младо еленско месо, пилешко с ньоки и свинско с манатарки. Всеки от присъстващите получи специален подарък от младоженците – бутилка отлежала бутилирана ракия със снимката на Яна и Петко.