Часовници Balmain – френски стил и швейцарско качество

2
Добави коментар
goshozleq
goshozleq

Пиер Балман e бил една от водещите фигури в сферата на парижката мода и по специално във връзка със стила „от котюр”.  Той е обличал с дрехите си изключителни дами, сред които кралици, принцеси, филмови звезди и много популярни театрални личности. Напълно посвещава таланта си на изкуството да разпространява по света чара на френския лукс. Всеки модел с марка Balmain е с артистична визия, стилен и би бил перфектен аксесоар за своя притежател. Моделите на компанията се отличават с интересните форми на циферблатите си и с това, че са оборудвани с швейцарски механизми, които са висококачествени и надеждни.

Колекциите часовници Balmain са добро отражение на таланта на своя създател. Историята им започва от 1987 година, когато екипът на компанията си поставя за цел да разработи несравними модели, използвайки иновативни за тогавашния международен пазар технологии. Тези часовници са доказали, че заслужават заплатените при покупката им пари. При тях особено популярен е  дизайнът на циферблата, наречен „Арабеск”. Той привлича особено младите клиенти на компанията по целия свят и се възприема като емблематичен за часовниците й.

Модерните технологии и интересните дизайни на часовниците с марка Balmain ги превръщат в желани аксесоари от много клиенти. След произвеждането им тя се налага с уникалния си почерк сред конкурентните фирми. Часовниците създават усещане за класата и  стремежа към лукс на своя собственик. Те се предлагат с различни дизайни – сред по-известните модели са Archade Chrono gent, Gent Arcade dual time, Balmain Classica, Balmain Eclipse, Great Balmainia, Beleganza, Elegance, Elypsa, Ivory, Jolie Madame Eccentric. Всички те се отличават с неповторимия си стил. Компанията се стреми да изненадва клиентите си с иновативни във всяко отношение часовници –  не само по отношение на функции, но и на стил.

Тя привлича вниманието на много потребители от целия свят, защото предлага модели с безкомпромисно швейцарско качество и уникални дизайни. Всичко това се допълва от факта, че при изработката им е вложен френският усет за стил и мода. Затова и моделите са предназначени за хората, които следят модните тенденции с интерес и очакват нещо ново и предизвикателно за тях. Часовниците с марка Balmain определено са подходящите за тях аксесоари.