Nina Dobrev отново е сама

2
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Nina Dobrev отново е сама

Канадската актриса с български корени Nina Dobrev се раздели с Derek Hough, информира бгнес.

 

Звездата от „Дневниците на вампира“ прекрати краткотрайния си любовен роман с танцьора. Двамата бяха заедно само шест седмици. Запознати източници съобщиха, че Nina и Derek не могат да отделят достатъчно време един на друг, тъй като 24-годишната красавица снима хитовия сериал в Атланта, а Derek участва в танцовото състезание „Денсинг старс“ в Лос Анджелис.

 

„Разстоянието беше прекалено голямо, за да го преодолеят“, разкриха източниците. Dobrev и Hough, които започнаха да се виждат в началото на септември, почувствали, че връзката им се е изчерпала, допълниха други източници. Nina е добра приятелка на сестрата на Derek, Julianne Hough, която я запознала с 28-годишния професионален танцьор.

 

Актрисата проявила разбиране във връзка с раздялата и нямала лоши чувства към приятелката си Nina. Красивата брюнетка започна да излиза с Derek само четири месеца след като прекрати тригодишната си връзка с колегата си от „Дневниците на вампира“ Ian Somerhalder. Преди време се носеха слухове, че Derek има връзка с британската певица Cheryl Cole, след като се появи в клипа към песента й „Parachute“. 

Свързани новини

Коментари