За по-силен оргазъм

16
Добави коментар
ivan.tsanev
ivan.tsanev

Всяка от вас, мили дами, която знае какво е да изпитваш оргазъм, е наясно, че усилията си заслужават на 100%!!!

Когато човек е усетил едно удоволстивие иска да го постига отново и отново, а естествено има желание и то да става все по-хубаво. Основното, което трябва да приеме всеки от нас е, че отговорът на въпроса – Как да изпитам по-добър оргазъм се крие в собственото ни тяло. Трябва да познаваме добре себе си – какво ни харесва, какво ни възбужда, какво ни стимулира и без никакво чувство на срам и притеснение да го споделим с партньора.

Първата стъпка е да се сдобиете с нужното настроение. Ако по време на секс мислите за работа или какво да сготвите за вечеря, тогава не очаквайте да изпитате удоволствие от секса. Оргазмът изисква плълно отдаване. Настройте се – пуснете музика, запалете свещи, направете си атмосфера, в която да се чувствате комфортно и да се отпуснете напълно.

Опитайте през деня да си мислите за вашия партньор, за това какво ще се случи, когато се видите, как ще го награбите от вратата. Визуализирайте позите и голите ви тела, които се преплитат по време на акта. Настройте мисълта си в тази посока и ще видите, че когато дойде моментът, възбудата, която сте подхранвали през целия ден, ще избухне в една гореща секс игра, а удоволствието ще е ново и различно…и ще ви хареса.

Не подценявайте мастурбацията! Тя е много важна част от сексуалния живот на всеки човек. Използвайте я обаче като подготовка… Недейте да стигате до край, а само се настройте, за да може, когато се слеете в едно с партньора ви, той да ви изстреля в небесата от удоволствие.

Опознайте себе си

Полезно е да подбирате пози, които стимулират чувствителните ви зони, това определено ще допринесе да изпитате един силен оргазъм, който ще ви накара да крещите от удоволствие. Стимулирането на G точката, винаги помага.

Ако вие сте отгоре в т.нар. поза „Ездачка“ може би най-лесно и бързо ще достигнете оргазъм, тъй като вие самите контролирате ъгъла на проникване, дълбочината и скоростта, а освен това можете лесно да докосвате клитора и да се стимулирате допълнително. Опитайте да извършвате овални и въртеливи движения, а не само нагоре-надолу. Всеки път, когато правите такива движения, в едната посока ще докосвате клитора си, а в другата G-точката, което е страхотна формула за достигане до върховен оргазъм.

Популярната поза „Задна прашка“ е друг начин да достигнете по-бърз оргазъм. Положението на партньора ви е такова, че той е насочен право към G-точката ви, а проникването е по-дълбоко. Имайте предвид, че това е една от любимите пози на мъжете. Те обожават да се наслаждават на задните ви части, докато правите секс.

Не се притеснявайте да експериментирате по време на секс. Новите усещания, когато са приятни, винаги водят до увеличаване на удоволствието и чувствителността. Говорете с партньора си и споделяйте какво ви възбужда и какво ви доставя най-голямо удоволствие, така винаги ще можете да достигате желания оргазъм.