Николета Лозанова и Ники Михайлов отново заедно?

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

В последните седмици най-обсъжданата двойка в светското пространство е семейството на Валери Божинов и Николета Лозанова. След като и двамата категорично потвърдиха, че не се заедно, веднага се започна със спекулациите кой и защо първи е сложил край. Появиха се дори слухове, че плеймейтката е изневерила на съпруга си с бившия си Ники Михайлов.

Оказа се, че тези слухове са самата истина! Лично Николета демонстрира извънбрачната си връзка като публикува снимка, на която се е гушнала с Ники Михайлов. Все още законната госпожа Божинова качи снимката си в личния си профил във Фейсбук. На фотоса плеймейтката държи за ръката мъж, от който се вижда единствено тениската му.

Именно дрехата обаче издаде, че тайнственият мъж е Ники Михайлов. Вратарят има абсолютно същата тениска, с която дори се снима преди няколко дена, видяха от HotArena.net. Изглежда любовниците са решили да престанат да се крият, коментират феновете. Разбира се, има и такива, които се съмняват, че една тениска е достатъчна, за да се говори на 100%, че мъжът е именно бившият на Алисия.

Припомняме ви обаче, че въпросната снимка е просто поредното доказателство, че вратарят и моделката са заедно. Преди време плеймейтката публикува фотос от кино салон, на който се виждат дънките на непознат мъж с нея. Още тогава наблюдателни фенове забелязаха, че Ники Михайлов има съвсем същите. И ако това не е достатъчно, преди време близки до Алисия издадоха, че тя е сложила край на връзката си с вратаря, тъй като го изловила в крачка именно с жената, която открадна и първия й мъж.

Любопитното е, че на кадъра Николета е написала “Просто приятели”. Предвид интимния начин, по който двамата държат ръцете си обаче е доста малко вероятно действително да са само приятели.