Малкият принц Джордж прие първото тайнство

3
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Малкият принц Джордж прие първото тайнство

Еуфорията на цялата нация около кръщенето на принц Джордж е неописуема

Също като раждането на принц Джордж, така и кръщенето му се превърна в едно изключително събитие за цялата английска нация. Но все пак това е събитие от първа важност за малкия принц и неговите родители. Близки до семейството са споделили, че наследникът на херцогинята и херцогът на Кеймбридж е бил изключително послушен през целия ден и не е проплакал дори и за миг повреме на всички важни приготовления за специалната церемония, предадоха от БЛИЦ.

Кръстиха принц Джордж

Принц Джордж бе облечен със специалната кръщелна роба на кралското семейство. Тя е направена от дантела и бял сатен, създадена като реплика на робата от 1841 г. на най-голямата дъщеря на Кралица Виктория.
Ето че вече не е тайна и кои са кръстниците. Те са общо седем, а първата кръстница е Зара Филипс – първа братовчедка на принц Уилям, дъщеря на неговата леля принцеса Анна, съобщиха от chudesa.net.
Церемонията по кръщението продължи 45 минути, а архиепископът на Кентърбъри бе този, който извърши светото кръщение. Малкият престолонаследник прие първото тайнство на вярата.
На празничното събитие присъства краската фамилия, както и семейството на Кейт Мидълтън и техни най-близки приятели.

УАУ! ВИЖТЕ Я! Кейт Мидълтън се завърна след раждането

Клюки.вс препоръчва и: