Фитнесът на Кара Делевин

12
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Кара Делевин е супермоделът на 2013. Как обаче Кара винаги е във форма? Топмоделът тренира ежедневно по 1 час, без да се придържа към диети. Вижте какви упражнения прави тя, за да изглежда винаги в топ форма.

Фитнесът на Кара Делевин © БГНЕС

Фитнес режимът на Кара Делевин е изготвен от треньора на звездите Джеймс Дълган. Според него Кара обича да се забавлява, затова не иска да се затваря за продължителни тренировки във фитнеса. Упражненията на топмодела са съобразени със структурата на тялото й – по природа Кара е слаба и не е склонна към напълняване. Голяма част от фитнеса на Кара Делевин без проблем можете да опитате на чист въздух в парка.

Какви упражнения прави Кара Делевин?

Бягане, скачане на въже, коремни преси и йога. Фитнесът на Кара Делевин е разнообразен и лесен за изпълнение от всеки. Вижте упражненията, които топмоделът прави всяка седмица.

Понеделник – 45 минути бягане и 15 минути скачане на въже. Бягането не е нужно да е интензивно. На всеки 10 минути, правете 1 минута почивка с вървене.

Вторник – 60 минути кикбокс. Кикбоксът действа разтоварващо на ума и тялото. Той е едновременно фитнес за тялото и ума. Кикбоксът стяга краката и помага за извайване на талията и ханша.

Сряда– 15 минути скачане на въже за загрявка и 20 минути тичане. Лека тренировка за средата на седмицата, когато работният график е натоварен.

Четвъртък– 25 минути упражнения за крака, препоръчително е да са във фитнес залата, защото уредите там лесно ще ви помогнат да тренирате различните части на краката. Редувайте клякания с упражнения за бедра на гладиатор. Следват 25 минути упражнения за корем – най-добре е да са коремни преси. За финал скачайте 10 минути на въже.

Петък – 45 минути йога и медитация. Този ден е отреден по-скоро за пречистване  на ума.

Медитация – отделете 10 минути за себе си

Събота – 45 минути пилатес и 15 минути коремни преси. Пилатес упражненията е най-добре да практикувате в група, ако методът ви е непознат. На пръв поглед пилатес приличат на лесна за изпълнение йога, но всъщност могат да бъдат лечебни. С тях можете да разтоварите гърба и кръста, най-често натоварваните зони в ежедневието.

Пилатес упражнения

Неделя – ден за почивка. Неделята е ден за отмора и за Кара Делевин. В този можете просто да се разходите из парка за тонус. Не се изискват други упражнения.

Фитнесът на Кара Делевин – без диета

Фитнесът на Кара Делевин е подходящ за слаби жени които просто искат да поддържат тялото си стегнато. Не трябва да се комбинира с никаква диета. Самата Кара Делевин хапва каквото си поиска – от пържени храни до фаст фууд. Топмоделът споделя, че всъщност не само, че не иска да отслабва, а точно обратното. Кара би искала да качи няколко килограма

В подобен случай фитнес гурото Дъглан препоръчва да комбинирате фитнеса на Кара Делевин с протеинова диета. В нея се набляга на пилешко месо и риба. Сред почитателите на протеиновата диета е актрисата Джейн Фонда.

Фитнесът на Кара Делевин е подходящ за стягане на долната част на тялото. Ако следвате нейния фитнес режим, ще се радвате на стегнати дупе, бедра и прасци.  

24.10.2013г./ Радослава Михайлова