Уникална концепция на iWatch

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Отдавна вече са ни познати таблетите и смартфоните на Apple, компютрите и лаптопите също, както и всеки революционен техен аспект и високото им качество. Затова не е учудващо, че светът иска още от последователите на завета на Стив Джобс.

И след като имаме най-необходимите и важни джаджи, маркирани с отличителната ябълка на компанията, мнозина си задават въпроса: „Какво следва?“ или кое ще е най-новото изобретение, с което Apple ще накара светът да ахне?

От повече от година слуховете сочат, че следващото технологично чудо, което ще излезе от лабораториите в Купертино, ще е „умен часовник“ – наречен в стила на Appple – iWatch. С разрастването на този слух естествено се появиха идеи и предложения за това какво ще представлява устройството.

Една от най-забележителните интерпретации на митичния iWatch е тази на дизайнера Томас Богнер – възпитаник на техническия университет в Дегендорф, Германия. Неговият концептуален модел на Apple-ския часовник определено изглежда като проектиран от самия Джобс, а как работи можете да видите в анимацията, която следва.