Органичен подмладяващ крем с хиалуронова киселина и морски зърнастец – Bio2You

1
Добави коментар
andrea_iv
andrea_iv

Органичен подмладяващ крем с хиалуронова киселина и морски зърнастец – Bio2You

Този иновационен природен продукт помага в борбата с дълбоките бръчки, като действа върху причината за образуването им, осигурява продължителна хидратация, подхранване и защита. Подобрява еластичността на кожата, стимулира производството на колаген, което позволява на кожата да възстанови изгубената жизненост и забавя появата на нови признаци на стареене. Кремът забавя образуването на бръчки и линии, намалявайки мускулните съкращения.

Активни съставки:

Аргирелин® – търговското наименование на изглаждащия бръчките пептид Acetyl Hexapeptide3/8 – производен протеин, лек, естествен и ефективен при сравнително ниски нива. Той е ефективно средство в борбата с бръчките. Аргирелин® ограничава мускулните съкращения, като по този начин намалява бръчките и линиите. Клинични проучвания показват, че прилагането на Аргирелин® в продължение на 15-30 дни може да намали значително бръчките. Лабораторни тестове при доброволци потвърдиха механизма на моделиране на бръчките с Аргирелин® и определи действителната ефективност на продукта в борбата с бръчките по лицето.

Хиалуронова киселина – подпомага задържането на влагата в тъканите на тялото и подпомага хидратацията на кожата, катоя прави гладка и ? придава блясък. Клинични изследвания показват, че хиалуроновата киселина също така помага за по-бързо зарастване на рани и намалява визуално стари и нови белези по тялото, изглажда линиите, отпуснатата и грапава кожа в резултат на белези след акне или травми.

Витамин Е – овлажнява, възстановява кожата и ? придава младежки вид.

Хмел – значително подобрява производството на естроген, което го прави отлично средство за борба с всички проблеми на тялото, свързани с менопаузата при жените.

Пантенол (провитамин B5) – подобрява и повишава способността на кожата да задържа влагата, успокоява раздразнената кожа и я прави мека.

Органично масло от ший – оставя продължително трайно приятно усещане за нежност и еластичност, заздравява кожата.

Масло от морски зърнастец – засилва микроциркулацията, осигурява защита срещу стареене, подходящо за възстановяване и хидратация на кожата, грижи се за здравословния ? тен.

Начин на употреба: Нанасяйте равномерно на чисто лице сутрин и вечер преди лягане или когато е необходимо. Оставете да попие, като леко потупвате по кожата. Идеална основа е за грим.

Опаковка от 50 мл. Производител: Bio2You, Латвия